Minden lehetséges, de ez…

Minden lehetséges, de ez…

- Kategória: Hírek, Kiemelt cikk, Találkozó
8

Az elmúlt hetek, hónapok eseményei alapján bármit el tudok képzelni Magyarországon. Felvirágzik a foci, ezzel párhuzamosan kettő-ötven lesz az euró, egyszerre köszönt be a kánaán és a színtiszta balkán. Igen, ez mind lehetséges. De az, hogy egy “népünk nagy vezére” egy Harley-n vonuljon be valamelyik találkozóra, “Üdvözöllek titeket testvéreim” felkiáltással? Ez meghaladja az én fantáziámat is.

Bezzeg az oroszok…

A "trojka" kifejezés új értelmet nyert (AFP PHOTO / POOL / SERGEI KARPUKHIN)

Putyin már számtalanszor letette a névjegyét: hol vadászaton, hol harcművészetekben tűnt ki férfiasságával. A legutóbbi ilyen “férfias” cselekedete a krími motorostalálkozóhoz fűződik, melyen részt vett Harley Davidsonjával.

Che Guevara után szabadon: a nép vezére motorral (Fotó:FH/AFP)

A helyszín nem véletlen, az orosz fekete-tengeri flotta állomáshelye is egyben a város, a látogatás apropója pedig, hogy Janukovics az év elején több évtizedre szóló szerződést kötött a flotta bérlésének meghosszabbításáról, melyért cserébe olcsóbb orosz energiát kapnak.

A keleti végeken egyébként is eltér a motoros fesztiválok hangulata a hazai, vagy nyugat-erurópai kínálattól, a következő képek az “Invasion 2010” rendezvényen készültek:

Katt a képre, galéria nyílik!