Csajok és motorok

Csajok és motorok

- Kategória: Ajánló
1

Ahogy a gyönyörű motorokat, úgy a szebbnél formásabb lányokat is megbámulja a legtöbbünk, ahogy egy-egy kávézó terasza előtt elhaladunk a hétvégi csavargások alkalmával. A "csajok és vasak" témakörben létrehozott oldalak százai bizonyítják, hogy mennyire összefonódik a két történet.

Az egyik legnagyobb ilyen honlap a sokatmondó, és a népszerű BigTits keresőszóra rímelő BikeTits.com, ahol amatőr és profi képek egyaránt találhatók, sok esetben "from Hungary" aláírással ...

A SportbikeGirl már egészen más elvek alapján épül fel, ugyanis az aktívan motorozó hölgyek gyűjtőhelye, említést téve a sporteredményeket is elérő tagokról. Különösen tetszett a részletes és hasznos tanácsok sora, akár az első motor vásárlásával, vagy az utasként motorozással kapcsolatban.

A közösségi portálokon is akad bőven kutatnivalónk, és a Facebook nem lenne az ami, ha ne találnánk azonnal  - egy közel húszezer főt magához vonzó - csoportot, mely a Girls can love motorbikes. And they can ride, too névre hallgat - érdemes ránézni.

Természetesen  percek alatt rábukkanhatunk magyar site-okra is, sőt, egy kimondottan igényes és sokrétű kreáció a Csajok-a-motoron, ami nem csak egy internetes találkahely a motorozó/motorozást kedvelő hölgyek számára. Aktív a csapat, legutóbb épp a Jótékonysági motoros naptár az árvízkárosultakért akciójukkal hívták fel magukra a figyelmet.

Szép munka, nemes cél érdekében: 2011-es  motoros naptár a csajoktól

Végül meg kell hogy emlékezzünk az egyik legférfiasabb motorsport, az MX bajnokság hölgyek számára kiírt sorozatáról is, velük foglalkozik az MxGirls, ahol megleshetjük, hogyan motoroznak - nem gyenge tempóban - a gyengé(de)bb nem képviselői.

Continental 2019

Facebook Comments