Mindenki Kakucsra!

Mindenki Kakucsra!

- Kategória: Hírek, Verseny
0
“Laczkó Máté, Gyenis Áron és Gyenis Gábor a KakucsRingen fél napon keresztül húzzák a gázt, ellenfelük az idő. Ahogy a hét éves Kolcsár Zsoltika is az idő ellen küzd, csak Ő nem a versenypályán” – a három kissrác 12 órán keresztül köröz majd, hogy segítsenek súlyos beteg társukon.

Megható kezdeményezés valósul meg augusztus elsején a KakucsRingen: a nyolc éves Laczkó Máté valahogy mindenképp szeretett volna segíteni Zsoltikán, az őssejt beültetése váró lajosmizsei kisfiún. Édesapjával közösen egy jótékonysági motorozás mellett döntöttek.

Szóltak Máté két motorversenyző barátjának, a Gyenis tesóknak, Gábornak és Áronnak, így ők hárman fognak felváltva körözni Zsoltikáért, Honda NSR50-nel és Yamaha YZF-R125-tel. Reggel nyolc órától este nyolcig lesz valamelyikük a pályán, de Te is kiveheted a részed a felajánlásból, ugyanis 1000Ft ellenében egy menet erejéig (20perc) felmehetsz a Ringre. Ezen kívül 1000Ft lesz a belépő is a jótékonysági rendezvényre, amelyen különböző programok szórakoztatják a nagylelkű kilátogatókat ezen a fél napon keresztül.

Délben ebéddel várják a látogatókat, majd egy órával később Szőllősi Pepe streetfigter (vagy inkább betyár) show-jában gyönyörködhetünk. Napközben a motoros találkozókról ismerős ügyességi versenyek is szórakoztatják a motorosokat és LCD televíziókon keresztül a Forma-1-es Magyar Nagydíj is nyomon követhető, nehogy emiatt kelljen otthon maradnod. Mint említettük, a jótékonysági rendezvényre egy ezres a belépő – a befolyt összeget természetesen teljes mértékben Zsoltika megsegítésére fordítják. Hogyha esetleg ezen a vasárnapi napon Kakucs felé motoroztok, ha tehetitek, segítsetek ezen a beteg kisfiún, pusztán a jelenlétetekkel. Ha pedig van kedvetek, még egy belépő áráért Ti is részesei lehettek a jótékonysági motorozásnak. Az egy kilométer hosszú KakucsRinget közvetlenül az M5-ös autópálya mellett találjátok: Budapest felől az inárcsi, míg Kecskemét felől az újhartyáni lehajtón tudtok lejönni. Egy kisfiúért, akinek a szülei nem azon gondolkodnak, hogy miből vegyenek gumit, hengert, láncot a gyerek versenygépére, hanem hogy miből teremtsék elő az esélyét annak, hogy gyermekük ugyanolyan vidám lehessen, akár a többi kissrác.

(via)