Talma a Bumerángban

Talma a Bumerángban

- Kategória: Hírek, Verseny
5

A NEO FM Bumerángja látta vendégül Talmácsi Gábort és Német Ottó RightGuard Racing csapatfőnököt a ma reggeli műsorban.

Talma egészen otthonosan mozog már a Bumeráng stúdióban

Talma elmondta, hogy Antonio Banderas csapata a mai napon hivatalosan is közölte: az istálló továbbra is tettrekész. A lehetőség még nyitva áll a jövő évi indulásra, “csupán” egy főszponzor szükségeltetik, aki 100-200 millió forintnak megfelelő összeggel támogatná Gábort és a teamet. Egy családi ház ára – jegyezte meg Gabesz viccesen.

Középkorú hölgyek előnyben: a sármőr Bochkor Gábor egy-egy lopott hajszála lesz a bónusz annak, aki megnyeri a licitet...

Talma elmondása szerint jelenleg patt helyzet van, hiszen a mostani Banderas gárda (főszponzor hiányában név sincs) összeállítása annyira jó, hogy jövőre akár az elsők között szerepelhet a Moto2 kategóriában, ellenben támogató hiányában várakozó állásba kényszerültek.

Talmacsi Gábor a Bumerangban Bochkor Gabornal
Talma és Bochkorék a Fimmco Seedup boxában

Mi a megoldás? Bochkor nem tétovázott, azonnal telefonjáért nyúlt, amiből egy telefonbeszélgetés létre is jött; a képlet leegyszerűsödött: egy olyan olajipari, telekommunkiációs, pénzügyi stb. cég jöhet a képbe, mely a nemzetközi megjelenés felé nyitna. A lehetőség adott, jelentkezőket tárt karokkal várják! Reméljük az üzleti és a sportérdekek mielőbb egymásra találnak!

Nem utolsó sorban a 2007-es világbajnok versenysisakját jótékonysági árverésre bocsájtotta, melynek bevétele a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány részére folyik be.

Continental 2019