Talma a Bumerángban

Talma a Bumerángban

- Kategória: Hírek, Verseny

A NEO FM Bumerángja látta vendégül Talmácsi Gábort és Német Ottó RightGuard Racing csapatfőnököt a ma reggeli műsorban.

Talma egészen otthonosan mozog már a Bumeráng stúdióban

Talma elmondta, hogy Antonio Banderas csapata a mai napon hivatalosan is közölte: az istálló továbbra is tettrekész. A lehetőség még nyitva áll a jövő évi indulásra, “csupán” egy főszponzor szükségeltetik, aki 100-200 millió forintnak megfelelő összeggel támogatná Gábort és a teamet. Egy családi ház ára – jegyezte meg Gabesz viccesen.

Középkorú hölgyek előnyben: a sármőr Bochkor Gábor egy-egy lopott hajszála lesz a bónusz annak, aki megnyeri a licitet...

Talma elmondása szerint jelenleg patt helyzet van, hiszen a mostani Banderas gárda (főszponzor hiányában név sincs) összeállítása annyira jó, hogy jövőre akár az elsők között szerepelhet a Moto2 kategóriában, ellenben támogató hiányában várakozó állásba kényszerültek.

Talmacsi Gábor a Bumerangban Bochkor Gabornal
Talma és Bochkorék a Fimmco Seedup boxában

Mi a megoldás? Bochkor nem tétovázott, azonnal telefonjáért nyúlt, amiből egy telefonbeszélgetés létre is jött; a képlet leegyszerűsödött: egy olyan olajipari, telekommunkiációs, pénzügyi stb. cég jöhet a képbe, mely a nemzetközi megjelenés felé nyitna. A lehetőség adott, jelentkezőket tárt karokkal várják! Reméljük az üzleti és a sportérdekek mielőbb egymásra találnak!

Nem utolsó sorban a 2007-es világbajnok versenysisakját jótékonysági árverésre bocsájtotta, melynek bevétele a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány részére folyik be.

Continental 2019

Facebook Comments

5 Comments

 1. Félek tőle, a mai Magyarországon nincs olyan olajipari, telekommunikációs, pénzügyi, sem stb. cég, aki tudná és akarná egy-két száz millával “megtámogatni” Talmát, ill. a csapatát…
  Félek tőle, a Pénzügyi Világ, az Üzleti Élet tőkeerős, tehetős, meghatározó emberei nem hallgatják a NeoFm-et, benne a Bumerángot, sőt, megkockáztatom, azt sem tudják, ki az a Bochkor…
  Félek tőle, az ilyen Kapolyidemjáncsányiszélesbajnai kőkemény neveknek semmilyen reklámértékük nincsen a nagyvilág sportéletében, ill. semmilyen más területen, ezért nem nyílnak meg a pénztárcáik… Pedig, a sokszáz milliárdjaik mellett/ből ez a “potom” egy-két százmillió olyan csekély “morzsácska”, mint, hogy nekem semmilyen gondot nem okoz, hogy vennem kell-e egy műa. szelepsapkát, vagy nem…
  .
  .
  .
  Nem utolsó sorban, attól is félek, Gáborunk (akit személy szerint én nagyra becsülök és tisztelek) sajnos kiöregedett! Jönnek a fiatalok (fiúk és lányok), többen, könnyen lehetséges, hogy nagyobb tehetségek, szerintem, talán őket kellene lehetőséghez juttatni… (de nem én döntök)
  Végül: Szegény Talma, nagyon nincs tisztában a mai magyar valósággal: elég kevés családi ház értéke esik 100 – 200 milla értéktartományba…

 2. @Jani: Sajnos így van – a valódi nagy pénzek olyan helyeken “teremnek”, melyeknek nincs szükségük (ilyen) reklámra.
  Ettől függetlenül súlyos gáznak tartom, hogy ha valaki világbajnok lesz (nem motorsportban, hanem bármiben!) akkor az állam nem áll mögé, pedig országimázs szempontból is hasznos lenne.

  Így vesznek el itthon a tehetségek: sportban, tudományban, művészetben.

 3. Kutya: Nem, nem úgy van: Az olimpikonok életjáradéka az semmi? Nézz utána…
  Vagy pl. (hogy direkt ne a kiváló focistáink javadalmazását, állami támogatását említsem): Koko is kapott 20millás vissza nem térítendő állami támogatást a kávézójához… stb. (soroljam?)

 4. Jah, a narancs-sportolókat inkább hagyjuk, Kokóval az élen. Az olimpia más tészta: ott komoly a lóvé, főleg mostantól.

 5. Elkelt a sisak!

  A licit december 13-án reggel zárult le, az utolsó, 600 000 Ft-os vételi ajánlatot a Multiszolg Kft. tette, mely összeg teljes egészében a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány működését támogatja majd. Versenyzőnk megígérte, hogy személyesen adja át a sisakot és névre szólóan dedikálja is azt.

  Gábor elmondta: „Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az árverés és ilyen szép összeggel tudtunk hozzájárulni a bohócdoktorok működéséhez. Nem jó dolog betegnek lenni. Nekem is elszorul a torkom valahányszor beteg emberekkel találkozok, még inkább akkor, ha gyerekekről van szó. A gyógyulás sokszor hosszadalmas, de a bohócdoktoroknak köszönhetően elviselhetőbbek lehetnek a fájdalmak, gyorsabban telik az idő. Nagyon jó érzés egy ilyen nemes ügyet segíteni. Köszönöm a licitálóknak is a segítséget.”

Válasz