MotoGP friss hírek

MotoGP friss hírek

- Kategória: Hírek, Verseny

Suter-BMW a Moto1-ben

A Moto2 -ből ismerősen csengő Suter a belépést tervezi a 2012-ben bevezetésre kerülő  Moto1-es kategóriába, mely a jelenlegi 800-as szériát váltja.  A svájci vázépítő cég már a teszt debütálást is megejtette egy ezer köbcentiméteres BMW blokkal felszerelt  prototípussal.

Bradley Smith-nek ‘fekszik’ a Moto2

Állítja a brit kedvenc és a Crash.net állandó cikkírója. Hatéves 125-ös pályafutása során Smith 3 győzelmet, 20 dobogós helyezést és 9 pole-t gyűjtött be, így méltó ellenfél lehet a hatszázasok népes mezőnyében, melyben Talmácsi Gábor is indult a 2010-es szezonban.

Marquez is lép

A pimaszul fiatal 17 éves Marc Marquez is követi Bradley Smith-t és Pol Espergaro-t a Moto2 világába.

A Repsol, mint főszponzor a kategóriaváltás után is kitart a versenyző mellett

A ‘kölyök’, aki idén megszerezte a nyolcadliteresek bajnoki  trófeáját, szintén Suterrel fog viaskodni az új belépő, Monlau Competition team színeiben. A Suter egyébként a legnépszerűbb vázgyártó a kategóriában, többek között Talma 2011-es csapata, az Antonio Banderas nevével fémjelzett Jack&Jones alakulat is ezt a konstrukciót fogja használni a következő szezonban. (Update: Talmácsi csapata kivonul a Moto2-ből, Gabesz csapat nélkül maradt!)

Marquezhez hasonlóan már Gabesz is kipróbálhatta az új vázat

West továbbra is MZ-zik

Egy esős verseny illetve némi technikai fejlődés kell, és West is dobogóért harcolhat az ex-szocialista márka logójával

A korábbi MotoGP versenyző a jövő évre is aláírt a német csapatnál, mely együttes egyről kettőre növelte rajtkocka igényét a Moto2 nevezési listáján, egy korábbi WSBK menővel, Max Neukirchnerrel.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz