Motoros naptár 2011-re

Motoros naptár 2011-re

- Kategória: Hírek

Ezúttal nem a motorok, hanem a motoros ruházat került középpontba: a Befast megbízásából született 2011-es naptáron a biztonságot adó matéria, és persze a női idomok játszák a főszerepet.Continental 2019

Facebook Comments

15 Comments

 1. Kis Tuning

  hát igazság szerint nem tetszik ez a naptár :S
  kb olyan lányok vannak benne akiket a Gubacsi-n vagy valamelyik elkerülőről sepertünk volna össze. Nesze semmi fogd meg jól 🙂
  látam már jobb naptárt is az a lényeg 🙂 de ha valakinek van feles 2011es naptár akkor adok címet 😛

 2. gixxerdawe

  Majd ráveszem barátnőm, hogy csináljunk mi is ilyen naptárat! 😀

 3. Protektoros tanga 😀 Kérdés hogy mi ellen véd >:D

 4. Kis Tuninggal egyetértek, a 7. képen a bulémiás gebe grimm mesébe illő fejjel minden csak nem szexi 😀

 5. Ha van – női – jelentkező, akkor szigorúan karitatív alapon összedobhatunk egy naptárat; a helyszínt, kellékeket, hajat/sminket én megoldom.

 6. A 7. képen látható “bulémiás gebe” hány képen látható még???
  A divat világában kifejezetten szép nő.
  Egyébként, ha Pirelli naptáron lenne az a csinos hölgy, tetszene?
  Ugye azt tudjuk, mindent a szebbik nem reklámoz hatékonyan… és itt pedig a motorosruházat a lényeg.

  Nekem tetszenek az olasz cuccok (és úgy általában minden, kezdve a motoroktól, vagy a divattól, az építészeten túl a kajákig, az autók szobrászatától a motoros ruhákig) és mindenben világszínvonalon vannak.

  Olyan arányos, formás, csinos, vagy egyszerűen csak szép és emberléptékű minden. Ha megnézitek, szinte minden az olaszok munkája! (a híres és nagy nevek, szobrászok, kreátorok, dizájnerek, tervezők meg vannak ugye?)

 7. Így igaz, a formatervben erősek az olaszok – egyetlen hibájuk, hogy nem állnak meg itt, hanem rögtön dízelmotort és hasonló bonyolult szereűkezeteket alkotnak a szép dizájn mögé, tönkrevágva ezzel a külcsínt 🙂

 8. Ha erre gondolsz: http://www.origo.hu/auto/nordschleifeblog/20090607-interju-dr-anisits-ferenccel.html a jtd igenis korszerű, komoly, megbízható, nagyon elterjedt technika. Mára már minden márka, minden tipusa, legyen az szgk, kistgk, traktor, kamion, kombájn, mozdony, stb., ezt használja. (nekem is ez van, semmi probléma nincs vele)

 9. Nekünk már nincs ilyen pozitív tapasztalatunk róla… 😀 ami kímélve van, az frankó, de a céges autók sorra rottyannak meg, 150-200 EKM-nél, miközben a VW-k 300-nál, a régi Toyoták meg 600-nál járnak.

 10. Nem a tárgyhoz tartozik, de itt tudok válaszolni: nagyon is rendben van a “közösnyomócsöves”, pl. kamionok, buszok, taxik, futárszolgálatok hány százezer km-t tesznek meg gond nélkül (szinte márkától függetlenül)? Csak azt tudom feltételezni, nem “rendeltetésszerű” a használat. Pü bővebben, ha érdekel (mert van magyarázat).

 11. Jani55:
  A 7. képen látható “bulémiás gebe” hány képen látható még??? Számold meg!
  A divat világában kifejezetten szép nő. Attól még visszataszító.
  Egyébként, ha Pirelli naptáron lenne az a csinos hölgy, tetszene? Nem.

 12. beszarsz megtaláltam Jani55-öt leginkább jellemző szót! “igenis”!

 13. #elissa
  Fogadjunk jobb képeket kerítettél volna a naptárhoz 😉

 14. Nincs ezzel semmi probléma, jól felvonultatják a motoroscuccokat…

Válasz