Paris Hilton – nem vállalom

Paris Hilton – nem vállalom

- Kategória: Hírek, Verseny

Már egy hete kézről kézre járt a sajtóanyag közöttünk. Senki nem akarta elvállalni, nem adta a nevét a projekthez. Édi-bédik a MotoGp-ben? Szegény Gadea...

paris_hilton_team_125cc_2011
Ahogy Rammstein barátunk mondaná: "Tündérbogár"
paris_hilton_125gp_aprilia_team
Mi jöhet még? SP Fan Club Team a Dakaron?

Paris Hilton egy MotoGp csapatba fekteti a pénzét, Talma korábbi csapattársa, Sergio Gadea lesz az elsőszámú versenyző. Rendben. De könyörgöm: Antonio Banderas talán kötelezte Kenny Noyes-t, hogy fekete Zorro jelmezben induljon a versenyben? Ugye hogy nem?

Hát nem édesek?

img_hegylakok_2010_12_paris_breast
Igen gyerekek, mi is elvesztünk a "kirakatban", de azért ne ilyen feltűnően...
Continental 2019

Facebook Comments

5 Comments

 1. Hilton kisasszony már rég nem a botrányairól híres, nem az örökségét herdálja, nem egy megélhetési celeb! Nagyon komoly és kemény üzletasszony, jól kitalált és felépített karrierjét minden irányban fejleszti, befektetett pénzét itt is kamatoztatni fogja.
  Ha ezt üzleti vállalkozásként fogja fel, okosan csinálja, még ha a középmezőnyben lesznek is, csak nyertes lehet! Mekkora név és mindenki mástól jól megkülönböztethető: rózsaszín! (ha csak a saját vállalkozásait reklámozza a csapata, már megérte) Nagyon ki van találva…
  Nekünk szurkolóknak pedig egy kellemes, üde színfolt a csapatok között (nem csak egy a sok között)! Mert ugye ezt az intelligens, nagyon csinos, kellemes megjelenésű, igen dekoratív, fiatal hölgyet mindenki ismeri… és kedveli, majd most az üzleti vállalkozásait is ismerni fogja.

 2. nem nem vállaltuk el, csak mélyen kussoltunk :))

 3. Ezt a cikket nem mertétek bevállalni: értsd ide beszerkeszteni???
  (Mert azt nem gondolom, bármi mást vállalhattatok volna a projekttel kapcsolatban! De biztosan örömest ugrott volna bármelyikőtök, -ünk!)

 4. A “bevállalom” arra vonatkozott, hogy a hír – látogatottság kapcsán – kihagyhatatlan, de motorosként erős ellenérzéseket kelt bennünk.
  Egy évben – különböző világbajnokságokra – kb. 80-90 csapat nevez, és azokkal nem is törődik senki, ezt meg agyonrágják, hiszen van benne cici… ja: meg popsi is.

  Szóvalja, Paris Hilton. Eddig a home-pornó felvételekről ismertük, íme egy újabb oldal, mint pénzügyi befektető és megélhetési celeb.

 5. “Szóvalja”: Látod, működik! Egy jó nővel lehet és kell reklámozni bármit (ezer éves recept), tehát ezt is és Ő bevállalja.
  Igen, könnyen lehet, az összes többi csapatról együttesen nem beszélnek annyit, mint róla.
  Lehet, nem esik érdeklődési körödbe, nem figyeled a Hilton-lány életét, a “megélhetési celeb” mint fogalom egy $milliárdos lány életében azt hiszem, kizáró fogalom.
  Amit tudhatni róla: több filmben is szerepelt (az elhíresült házipornóján kívül), a zene, a divat világában is jeleskedett, saját tervezésű (ruha-cipő-táska… igen, korábban motorosok számára is) kollekciók, parfüm, stb.
  Hogy sikeres, vagy nem? majd az élet visszaigazolja.
  Ez is egy (pénzügyi befektetése) vállalkozása.
  Nem mellesleg motortulajdonos, állítólag motorozni is tud…

Válasz