Építs motor aprópénzből!

Építs motor aprópénzből!

- Kategória: Hírek

Új motorblokk, kész váz, milliókba kerülő felnik – ezt a luxust leginkább a nagy víz túloldalán engedhetik meg maguknak a műhelyek, itt a keleti végen – jellemzően – abból épít motort az ember fia, ami éppen a keze ügyébe akad… És amit meg tud fizetni persze. DirtBag – ezt nekünk találták ki…

dirtbag_challange
DirtBag Challange szabályai: Harley-t építeni tilos! Legfeljebb egy hónapig építheted a vasat! Tilos ezer dollárnál többet költened a vásárlás/építés folyamatára! Közlekedésre alkalmas motort kell faragnod! Hogy a szabályok betartását ki ellenőrzi? Hát senki... Épp ez a legszebb az egészben, hogy nincs is szükség rá.

Egy hónap, ezer USA dollár, és egy szabadon választott öreg vas, amit – valóban – kisipari módszerekkel alakítanak át csopperré, Cafe Racerré, vagy épp azzá, amivé sikerül ilyen rövid idő alatt, ilyen kevés pénzből. Elő az öreg, levegős motorblokkokkal és a sarokcsiszolóval, indulhat a munka!

DirtBag movie trailer

Ha az OCC ekkora közönségsiker, akkor a DirtBag se vallhat kudarcot – gondolták a szervezők – amikor elkezdték egy DVD-re összegyűjteni az elmúlt évek történéseit. A kispénzű motorfaragók egész estés kalandja hamarosan rendelhető, további információk a csapat Facebook-oldalán!

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

  1. Én benevezek a játékra! Tudok motor(t) építeni aprópénzből… Főleg, ha a játékszabályok betartását senki nem ellenőrzi. (jön a nyár, sok szabadidőm lesz)
    Sikeres bejelentkezés után ez már igazán nem lehet probléma!

Válasz