Elissa mondja: a "fecskék" kirepültek Kútvölgyből

Elissa mondja: a "fecskék" kirepültek Kútvölgyből

- Kategória: Cikkek, Elissa rovata, Események, Találkozó

Véget ért a heti móka Sirokon, elcsendesült a völgy. Már csak a fák susogása hallatszik és a vasárnap délutáni nagy vihar nyomai maradtak hátra: a motorosok új élményekkel gazdagodva visszatértek a hétköznapok forgatagához.

 
.

A pénteki programsorozatot ügyességi versenyek tarkították: - volt blokkdobó-, és lánchúzó verseny is. Már ekkor megkezdődtek a HillClimb edzések, hogy a másnapi futamra kellő terepismerettel rendelkezzenek a bátor indulók. Az esti koncertsorozatot az Ismerős Arcok zárták, majd a sörsátorban folytatódott a fantasztikus buli. Itt nem csak a sör folyt töménytelen mennyiségben, de Rock Karaokéval is szórakoztatták egymást az egybegyűlt motorosok.

Hill Climb

A szombati motoros falmászás már fél tíztől elkezdődött. A versenyzők a mérhetetlen kitartásának és tapasztalatának köszönhetően hatan jutottak fel a száz méteres tábláig - látva a sok sikertelen próbálkozást, nem gyenge teljesítmény volt ez a féltucat motorostól. A starttól nagy lendületet véve balra felfelé próbálkoztak a legtöbben feljutni, de a sziklás résznél sokan elveszítették a tempójukat, így ott megakadt a mutatvány. De az eredménytől függetlenül minden indulónak kijár a tisztelet, ezért a bátorságért, hogy neki mertek vágni a meredek falnak!

Az események sorra követték egymást: a dagonyázás után a nagyszínpad előtt üvöltöttek a decibelmérőnek a motorok, majd az épített gépeké lett a főszerep. A délutáni felvonulást megelőzte még a nem mindennapi "Halálgömb Show": hihetetlen attrakcióval nyűgözte le a közönséget az "Ördög". A tüzes-láncfűrészes részt nem hiszem, hogy sokan bevállalták volna!

De "beszéljen" helyettem a videó:

A felvonulás jól biztosított rendőrségi keretek között zajlott. Az utak lezárásra kerültek még az indulás előtt, és elmondhatjuk, hogy minden motoros kulturált módon mutatta meg magát a hatalmas tömegnek, majd nyugodt tempóban visszacsorgott a "sereg", és belevetette magát a hajnalig tartó bulizásba. Az erotikára éhes szájak sem maradtak üresen, mert Kovi Angyalai- tól sokaknak beindult a nyálelválasztása.

Felvonulás a központban

 Egy sajnálatos dolog viszont befeketítette egy motortulajdonos napját, ugyanis ellopták a gépét - kérünk mindenkit, ha bármilyen információval tud szolgálni egy kék Yamaha YZ 426 F-ről az jelezze a szerkesztőségnek! Nekem a csütörtöki nap volt a hét koronája, de ettől függetlenül miden alkalommal jól éreztem magamat. A kellemes társaságban mindig gyorsan telik az idő, pláne a motorokról témázva.

Köszönet a szervezőknek az ez évi remek munkájukért is és már most bizakodva várjuk a 2013 - as rendezvényt!

Széles utat!

elissa

 

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz