Elissa mondja: újra Hóbagoly party!

Elissa mondja: újra Hóbagoly party!

- Kategória: Cikkek, Elissa rovata, Események, Találkozó

Sok őrültséget hallottam már, de az egyik legkeményebbnek tartom a „Hóbagoly – party-t”.

 

.

A szibériai körülmények és a jó társaság mind motiválja azt a maroknyi őrült motorost, aki minden télen tábort ver Cserépfalu völgyében. Az ország minden részéről különféle járgányokkal  – van aki az ETZ nyergében, van aki quaddal  – vágnak neki a kalandnak.

A Hór – völgy, foto: Adryatya

Kevesen tudják viszont, hogy a Bükk „kincseskamrájával” van dolguk, hiszen itt található Subalyuk, a világhírű barlang a Neandervölgyi-ősember leletekkel. Az Ördögtorony tanösvény pedig nyolc kilométer hosszan vezet el minket az Ódor-várromhoz, ahonnét Dél-Bükk legszebb kilátása nyílik. A híres Berezdi háromsoros pincesor csak grátisz a mulatni vágyóknak. De kanyarodjunk vissza a motorosokhoz!

Csete György Kossuth-díjas építész által tervezett kaptárkő ihletésű kilátó

Ha egy nomád kalandra vagy kiéhezve, akkor itt a lehetőség! 2013. február 22-én déltől várnak minden vállalkozó szellemű embert a falu határában lévő Ördög- sziklánál – már a neve is borzongató!

A programok: szombaton rituális merítkezés a bogácsi termál vízben, motoros felvonulás és ereszd el a hajam buli. Vasárnap reggel létszámellenőrzés, a fagyhalottak búcsúztatása. Ünnepélyes szemétszedés, zászló leengedés és mindenki irány haza.

Katt a képre videó nyílik!

A szíverősítőt ne hagyd otthon, mert ki tudja milyen zord időjárás fog uralkodni a völgyben, és óvatosan a fagyos utakon!

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

  1. Az időjárás hátha kegyes lesz a táborozókhoz…a tavaszt meg már nagyon várjuk 😉 🙂

Válasz