Hogy végre a vevőnek legyen igaza!

Hogy végre a vevőnek legyen igaza!

- Kategória: Gyorshírek
0

Átvert a biztosító, lehúztak a szervizben vagy éppen ellenkezőleg: valahol a vártnál sokkal jobb árut és kedvesebb kiszolgálást kaptál? Oszd meg most, hogy más is tudjon róla, hol érdemes vásárolni!

Hosszú évek munkájával elkészült a Vásárlókönyv.hu, ahol szinte az összes hazai bolt, vendéglátó- és szolgáltatóegység megtalálható. A csaknem százezer vállalkozást felsorakoztató gyűjteményben a benzinkutaktól a motorszervizeken és -kereskedéseken át a panziókig, éttermekig bármi megtalálható, azonban ez csak az első lépés – a szerteágazó honlap valójában a felhasználók visszajelzéseitől „kel életre”!

Vásárlókönyv - hogy végre a vevőnek legyen igaza!
Vásárlókönyv – hogy végre a vevőnek legyen igaza!

Kérlek, ha van fél perced, látogass el a Vásárlókönyv oldalára, és egy kattintással – vagy pár jó szóval – méltasd kedvenc zöldségesed, motorszerelőd és benzinkutasod, esetleg illesd kritikával, ha valahol nem a vevőnek kijáró módon bántak veled! Köszönjük a segítséged!

Nincs hiány dicséretből, kritikából sem…

Érdemes szemezgetni a vélemények között: a „nagyon rendes, hozzáértő, kommunikatív vezető” és a  „Mindig elégedetten távoztam”  sokkal jobban hangzik, mint a „Jó az úgy! – mondják, majd elküldenek…”, és mindegyik fontos iránymutatás lehet az éppen szerelőt kereső motorosoknak.

Ugyanakkor, ha segítségre szorulsz, nem tudod melyik szervizben vagy kereskedésben bízhatsz, csak használd az univerzális keresőt: a Motorszerviz, Motorszerelő vagy Motorkereskedés szavakat beütve máris feltárul az országos lista, illetve a motorosok véleményei, hogy könnyebben eligazodj a több száz szolgáltató között.

Continental 2019