Verekedés: a rendőrök a motorosok segítségét kérik

Verekedés: a rendőrök a motorosok segítségét kérik

- Kategória: Gyorshírek

Két motorkerékpárral közlekedő férfi 2016. március 10-én fél hat körül Kecskemét-Kadafalva külterületén, a Darázs utca közelében – a Csalánosi erdő melletti területen – előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 70 éves helyi lakost.

 

Az idős férfi az ütésváltás során súlyos sérüléseket szenvedett. A bűncselekmény elkövetésekor az egyik motoros világos sisakot és kabátot, valamint sötét nadrágot, a másik férfi sötét bukósisakot és ruházatot viselt:

Az elsődleges adatok szerint ez a két férfi bántalmazta a hetvenéves sértettet
Az elsődleges adatok szerint ez a két férfi bántalmazta a hetvenéves sértettet

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható ismeretlen férfiakat vagy motorjaikat felismeri, illetve a személyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Köszönjük!

 

Continental 2019

Facebook Comments

5 Comments

 1. Mi a fenét szórakoznak ezzel ennyi ideig? Az összes műszaki vizsgán lefényképezik a járműveket, csak végig kellene nézni az előző 3 év motorkerékpár műszakis képeket Kecskemét és környékéről. Máris leszűkülne a kör max 10 járműre. Abból meg már nem nehéz kiválogatni.

  1. …már ha volt rendszáma a tisztán off-roadra használt vasaknak ugye.

   1. A tisztán off-roadra használt vasakon ritkán van irányjelző, meg szélvédő plexi. (Szerintem.)

    1. Szerintem ennyire a zsaruk sem hülyék. Megkérdeznek egy motorosyardot, hogy milyen vas ez, rávágja, h DR650, abból nem nincs olyan sok egy megyében. Én is arra tippelek, hogy egy nyakig felvasazott öreg endurónak nincs rendszáma, vagy ha van, akkor műszakija nincs…

     1. Nekem Tenerének tűnik. Egyébként a fotó alapján túl jó állapotban van ahhoz, hogy rendszám nélkül terepen verjék agyon, “tisztán offroad” üzemben. No meg, ha agyonverős, terepezős taliga lenne, akkor a tököm se bugyolálná körbe bukócsővel, úgyis mindegy neki.

Válasz