Olvasói: ha vasárnap nincs boltzár, akkor nincs pályázás sem

Olvasói: ha vasárnap nincs boltzár, akkor nincs pályázás sem

- Kategória: Gyorshírek

Mire válaszolhattunk volna, okafogyottá vált…

 

Sziasztok Hegylakók!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha vasárnap valamelyik áruház parkolójában gyakorolnánk, kiteszünk pár bóját és ott körözünk, ahhoz kell-e bármilyen engedély, vagy az is a közút része, és ugyanúgy motorozhatunk, mint bármelyik parkolóban? (Próbáltunk a múltkori cikked alapján pályát építeni a háztömbünk előtt, de a lakók nem tűrték vasárnap délelőtt a zajongást, amit meg is értünk, ezért keresünk most új helyet).

Köszönöm a választ!

Gergő

Határozott, de tudatos fékezés, majd az akadály előtt a féket felengedve irányváltás, s egy ellentétes mozdulattal vissza az eredeti nyomvonalra - elmondva egyszerűnek tűnik, de egy pár órás gyakorlás kell, hogy tényleg rögzüljön a dolog

Kedves Gergő!

Mire ma délelőtt megírtuk a választ, már törölhettük is ki nagy részét, ugyanis néhány perce bejelentették, hogy a vasárnapi boltzárat egy év után eltörlik, így nektek is másik helyet kell keresni. Ha mégis akadna olyan bolt, mely ilyenkor nincs nyitva (hogy a kérdésre is válaszoljak), ott a kapunál elhelyezett tábla lesz az irányadó. Vagyis ha magánterület, akkor hiába érvényesek a KRESZ szabályai, a tulajdonos megszabhatja, hogy kit és miért enged be oda, néhány helyen ki is írják, hogy csak a bolt nyitvatartási idejében lehet behajtani. Egyébként a madaras áruházlánc parkolójában többször láttunk már motorosokat gyakorolni, szóval nem lehetetlen az elképzelés.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz