Igen, szolgálunk és védünk!

Igen, szolgálunk és védünk!

- Kategória: Vélemény
0

Nóri osztotta meg velünk az alábbi képet, ami – ezúttal valóban – többet mond minden szónál. Le a kalappal az egyenruhások előtt!

Sziasztok! Tudom, gyakran rossz a rendőrök megítélése az autósok, motorosok körében, de eközben ilyen hétköznapi hősöket takar az egyenruha. Szerintem erről mindenkinek tudnia kell, ilyen az igazi, lelkiismeretes munka! – áll Nóri levelében.

Köszönet az egyenruhásoknak!

Eddig sem volt bajom vagy konfliktusom a Rendőrséggel, de ami ma reggel a kocsinál fogadott azon ledöbbentem. Történet: hajnal 2-kor értünk Veszprémbe egy nagyon hosszú út után. Már nem volt kedvem haza vezetni Tatabányára így ott aludtam egy barátomnál. Beparkoltunk, és mivel fáradtak voltunk a sofőr elfelejtette sebességbe tenni az autót, ami fel sem tűnt, mert egy egyenes placc volt.
Reggel, mikor megyek az autóhoz, egy nyalóka van rajta, amit a képen láthattok.

Kép és szöveg: Huri Péter/Facebook

Az autó kigurult teljesen lezárva a kijáratot a parkolóban. Ekkor a rend éber őrei visszatolták ezt a két tonnás vasat a helyére, kitámasztották kövekkel és mindössze csak egy figyelmeztetésben részesítettek. Azt hiszem ez volt a Szolgálunk és Védünkből a “Szolgálunk” Le a kalappal előttük. Köszönöm a segítséget és a jóindulatot.