Segítünk! Segítesz?

Segítünk! Segítesz?

- Kategória: Hírek
3

Az immáron hetedik éve nagy sikerrel zajló Szezonnyitó Gurulás szervezői ilyenkor ősszel sem tétlenkednek. Most éppen egy gyermekotthon felújításából veszik ki a részüket, amihez a Te segítségedet is szívesen fogadják. Az ő kérésüket továbbítjuk most felétek.

– A Szezonnyitós keménymag útra kel, és ellátogat Mohácsra, abba a gyermekotthonba, ahol már többször jártunk, s boldog perceket szereztünk a lurkóknak a közös motorozással. Megfogalmazódott bennünk, hogy jövő héten, azaz szeptember 22-én ismét elmegyünk hozzájuk, és kifestjük az egész otthont, s ehhez keresünk most támogatókat.

Már bizonyítottak: Nem ez az első alkalom, hogy a lelkes motoroscsapat felkarol egy-egy intézményt, ahol elkél a segítség

Többféle módon is segíthetsz

Egyrészről jóérzésű motoros társakat, illetve cégeket, festékboltokat keresünk , akik az anyagbeszerzésben tudnának segíteni nekünk, de csak olyan festékben gondolkozunk, amit mindenki maga is szívesen látna otthon. Jó minőséget, mint például Diszperzit, Héra, Supralux stb., mégpedig fehér színben. Ezen túlmenően takarófóliáknak, glettanyagnak, Tesa-szalagnak is nagy hasznát vennénk.

Nagy sikere volt a motorosok által készített falfestménynek is

Másrészről, aki úgy érzi, hogy szeretne egy remek csapathoz csatlakozni, és munkájával tudná támogatni a megmozdulást, azt szeretettel látjuk közöttünk, természetesen festeni, létrázni, glettelni, takarítani tudók előnyben…

Ha Te is csatlakoznál a nemes kezdeményezéshez,

motorozz74@gmail.com e-mail címen jelentkezhetsz

akár támogatóként, akár résztvevőként. Köszönjük!