Garantáltan vámmentes alkatrészek a Bangoodon

Garantáltan vámmentes alkatrészek a Bangoodon

- Kategória: Gyorshírek
2

Ismét elérhető a European Direct Mail, ÁFA- és vámmentes szállítási mód – ezentúl garantáltan plusz költségek nélkül és villámgyorsan megjönnek az alkatrészek a Banggoodról.

 

Gyakorlatilag száz százalékos biztonsággal rendelhetünk, hiszen mindig vámkezelés nélkül juthatunk az áruhoz, ráadásul a szolgáltatás plusz költsége csak 4-9 dollár. Ha mégis becsúszna valami baki, és ÁFA- vagy vámfizetésre köteleznék a vásárlót, akkor a társaság visszatéríti az összes felmerült költséget.

Csak az egy méternél nagyobb kiterjedésű alkatrészek jelentenek kivételt, ezt leszámítva szinte bármit extragyorsan és meglepetések nélkül rendelhetünk a Bangoodról. Persze az olyan spéci alkatrészeknél, mint a fényszóró, érdemes rákérdezni, hogy megtalálható-e benne a műszakin nélkülözhetetlen E-jelzés…

A kínai raktárban elérhető drágább holmik (pl. kipufogórendszerek, idomszettek, fényszórók stb.) esetén jól jöhet ez a szolgáltatás, főként, hogy állítólag egy-két héten belül meg is kapjuk a holmit, vagyis az eredeti szállítási idő felével-harmadával számolhatunk.