Újabb tesztgyőzelmet szerzett a Continental RoadAttack3

Újabb tesztgyőzelmet szerzett a Continental RoadAttack3

- Kategória: Kiemelt cikk
1

A tavalyi siker után ismét győzedelmeskedett a német Continental legújabb túrasportabroncsa, a RoadAttack3.

Idei tartóstesztgumink meggyőzte a PS magazin szakértőit is, akik a hat legjobb túraabroncsot faggatták tesztjükben.

Continental RoadAttack3
A korosabb motorok tulajdonosai is bátran voksolhatnak a RoadAttackra, ugyanis az abroncs – a megszokott 120/70-17-180/55-17 páros mellett – 18 és 19 colos átmérőben is elérhető.

Ráadásul ezzel dupláztak a németek, ugyanis az új ContiRoadAttack3 néhány hónapon belül már a második teszten zsebelhette be az első helyet. Ezúttal egy Suzuki GSX-S750-en tesztelték napjaink legjobb gumijait, mégpedig a legnépszerűbb, 120/70 ZR17, illetve 180/55-ZR17 méretben.

Continental RoadAttack3
Minket is meggyőzött – Szardínia csodás szerpentinjein teszteltük a Continental újdonságát

A végeredmény alapján egyértelmű győztes született, tekintve, hogy a Continental ContiRoadAttack3 mindenkit maga mögé utasítva – a lehetséges 300-ból – összesen 277 pontot gyűjtött be.

Continental RoadAttack3 – kiemelkedő teljesítmény vízen és szárazon

Objektív és szubjektív szempontok szerint értékelték az abroncsokat, például vizsgálták a motor stabilitását nedves és száraz aszfalton, megmérték, milyen hosszú úton áll meg vizes felületen, majd a számtalan értékelést összesítve választották ki a győztest.

Continental RoadAttack3
Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a ContiRoadAttack3 sportos, tempós kanyarvadászat közben, valamint pontosság, stabilitás és tapadás terén sem tudtak a nyomába érni

Ez a második RoadAttack-tesztgyőzelem a 2018 tavaszi bemutatkozás után, ugyanis tavaly nyáron zajlott Motorrad-teszten  is a Continental szerezte meg az első helyet. Ráadásul a korosabb motorok tulajdonosai is bátran voksolhatnak a RoadAttackra, ugyanis az abroncs – a megszokott 120/70-17-180/55-17 páros mellett – rendhagyó, 18 és 19 colos átmérőben is elérhető.