Nőnap alkalmából: a motoroscsajok igenis boldogabbak!

Nőnap alkalmából: a motoroscsajok igenis boldogabbak!

- Kategória: Cikkek, Közélet

Lám, ez lesz belőle, ha egy csapat marketinges unatkozik,  és statisztikát készít a nyilvánvaló tényekről... Persze ettől még hasznos lehet a nőnapi kutatás, ha kedvet csinál a hölgyeknek, hogy motorra pattanjanak.

Hosszas kutatás után végül két-háromezer jelentkező akadt, nagyobb részük rendelkezett saját motorral, míg a maradék 40-50 százalék egyszerű autósként közlekedett. A válaszok valószínűleg csak a kutatókat lepték meg, ugyanis mi, bukósisakosok sejtettük hogy ez lesz: a motoroshölgyek csaknem negyven százaléka vallotta maradéktalanul boldognak magát, míg a kontrollcsoportban csak 16 % volt ez az arány (az is megérne egy misét, hogy az amerikai háziasszonyok maradék 80-90 százaléka ugyan miért is boldogtalan? - szerk.)

Mellékesen megjegyzi a kutatás összegzése, hogy a párkapcsolatukkal is elégedettebbek a motoros csajok. Csak nem motoros pasikkal járnak?
Nemcsak önmagukkal "vannak jóban" a motorozó hölgyek, a kapcsolatukkal is nagyobb arányban elégedettek

Az "Ön szexinek látja magát?" kérdés is hasonló eredménnyel zárult, itt 29/18 volt az arány, szintén a bőrruhát viselő nők javára. Az már csak hab volt a tortán, hogy tízből nyolcan úgy nyilatkoztak, hogy megváltozott az életük, boldogabban telnek a napjaik, mióta rendszeresen motoroznak. Lám, ismét kiderült, hogy a gyakori motorozás igenis hasznos dolog, amivel elejét vehetjük a depressziónak - most már igazán ideje lenne receptre felíratni 🙂

Ez a Surgis-ben készült fotó - és a mosoly - mindent elárul, hogy miért is boldogabbak a motoroslányok (kép: Erik Novisedlak/Motorcycleusa.com)
Ez a Sturgisben készült fotó - és a mosoly - mindent elárul, hogy miért is boldogabbak a motoroslányok (kép: Erik Novisedlak/Motorcycleusa.com)

Éljenek hát nőnap alkalmából a hölgyek, különösen a motoron - elöl vagy hátul - utazók, akik már megtapasztalták, milyen boldog is tud lenni az ember, ha kétkeréken rója az utakat. Viffer is őket köszöntötte, mégpedig motorról:

Éljenek hát a csodálatos Évák, üljenek bármilyen járművön - boldog nőnapot mindenkinek!

Continental 2019

Facebook Comments