Hetényi Birtok: Vendéglátás a motorosok igényeire szabva

Hetényi Birtok: Vendéglátás a motorosok igényeire szabva

- Kategória: Hírek

Mivel kedvező fogadtatásra találtak a motorosbarát szolgáltatások, a Hetényi Birtok most újabb figyelmességekkel készül a hozzájuk betérő túrázóknak. Lám, ennyit számítanak az olyan „apróságok”, mint a szárítógép vagy a kifejezetten motorozáshoz illő ételek, italok.

 

Idén is tárt karokkal várja a kétkerekűeket a mecseknádasdi Hetényi Apartmanház és Családi Borbirtok, ahol a tulajdonosok maguk is motorosok, így pontosan tudják, minek is örülnének a hozzájuk betérő vendégek. Nem véletlen, hogy már az apartmanok kialakításánál a mi igényeinket vették alapul, ezért a szobák kifejezetten tágasak, hogy legyen hely a sisakoknak, ruháknak, koffereknek stb. Mi több, a vendégek használhatják a mosókonyhát is, ahol szárítógépben pillanatok alatt rendbe szedhetik az útközben elázott gúnyát.

Vendéglátónk le sem tagadhatná, hogy a borászat mellett a motorozás a másik hobbija…

Emellett természetesen csoportok fogadására is ideális az épület. Közös szinten lakhatnak a 8-10 fős társaságok, így garantáltan nem zavarja  többi vendéget, ha éjszakába nyúlik a sztorizás a közös helyiségekben. Ennél nagyobb csoportok akár az egész házat lefoglalhatják, így még inkább „sajátjuknak érezhetik” a helyet.  Jó időben a kertben grillezési, bográcsozási lehetőséget biztosítunk, az ételeket pedig fedett, világítással és konnektorral felszerelt pavilonban lehet elfogyasztani, ahol a wi-fi hálózatnak köszönhetően akár online zenehallgatásra is lehetőség van.

Hetényi Birtok – megvendégelünk, ha motorral jössz!

A 2019-es szezonban a motorral érkező vendégeinknek ajándékba adjuk a reggelit, de az apartmanok mind alkalmasak önellátásra, ha valaki úgy szeretné, mi több, kettőben főzni is lehet. A kényelem növelése érdekében  őrölt kávé és a filteres tea minden szálláson bekészítve várja a betérőket.

Tisztaság, minőség, hatalmas szobák és szívélyes vendéglátás – nem csoda, hogy az itt megszállók 9,8 pontra értékelték a helyet

Évente több motoros eseményt szervezünk, melyekhez csatlakozhatnak az érdeklődők, de minimum 10 fős motoros csapat számára igény esetén mi is szívesen összeállítunk egyedi ajánlatot. Változatos programokkal készülünk, azaz szinte bármire lehetőség van, amit a vendégek szeretnének: vezetéstechnikai tréning, veterángyűjtemény látogatása, állatpark, motoros túrázás, gasztroturizmus, kulturális értékek felkeresése stb., amire csak vágynak a motorosok. Természetesen szívesen fogadjuk azokat is, akik „csak” szusszanni állnának meg nálunk a mecseki szerpentinezés előtt vagy után. Bejelentkezés nélkül is jöhetnek, nyitvatartási időben házi szörpökkel, limonádéval, teával, kávéval, hidegtállal várjuk a túrázókat a Hetényi Birtokon. Ha érkezés előtt ránk csörögsz, egyszerű harapni valót is össze tudunk állítani.

Szervezett túrákkal és vezetéstechnikai tréninggel is kedveskednek a motorosoknak

– Ha napokkal korábban bejelentkezel, még szabadabban válogathatsz a lehetőségek közül: hogy minden flottul menjen és ne kelljen sokat várnotok, az egyeztetés során megbeszélt időpontban, a csoport igényeire szabott meleg ételekkel csillapítjuk vendégeink éhségét, akár a rendes nyitvatartási időn túl is – tette hozzá Emese.

A háziak figyelmességéről árulkodik, hogy különálló helyet biztosítanak a ruháknak, felszereléseknek, sőt a befutó motorosok mindent megkapnak, hogy letakaríthassák a plexit, esetleg ellenőrizzék a guminyomást vagy felfújják a levegőt vesztett abroncsokat. Itt tényleg gondoltak a motorosokra!

További információ, ajánlat kérés, bejelentkezés:

Hetényi Emese – Tel.: +36/20 222 84 81, e-mail: emese.hetenyi@hetenyipince.hu

Nyitvatartás: H-Cs.: 08:00-16:30, Péntek: 08:00-18:00, Szombat: 10:00-18:00

X – Támogatott tartalom

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz