Baleset- és utasbiztosítás a Hegylakókon!

Csak két perc papírmunka, és egész évre biztonságban leszel, miként utasod is, ráadásul a Hegylakók Motoros Magazin jóvoltából most több tízezer forint értékű ajándékot kapsz Prorektor baleset- és utasbiztosításod mellé!

Ennél egyszerűbb már tényleg nem lehetne: mindössze havi három rugó, amiért már az első naptól kórházi napi térítést kapsz, miként az utasod is, emellett segít pótolni a kiesett fizetésed. Ha mindez nem lenne elég, ezzel személyes képviselőt is szerzel, aki nemcsak a biztosításokat, hanem a motorokat is ismeri, hogy tényleg mindenben segíthessen neked.

Teljes körű motoros baleset-biztosítás most húszezer forint összértékű ajándékutalvánnyal, csak a Hegylakók Motoros Magazintól!
Teljes körű motoros baleset-biztosítás most húszezer forint összértékű ajándékutalvánnyal, csak a Hegylakók Motoros Magazintól!

Ráadásul, ha a Hegylakók Motoros Magazinnál kötöd meg biztosításod, tízezer forint értékű Brembo fékbetét-utalvánnyal ajándékozunk meg a Mozgásban.eu alkatrész-kereskedés, és egy szintén tízezer forint értékű kuponnal és a TommoT vezetéstechnika jóvoltából!*

Nincs más teendőd, mint a lenti űrlap segítségével elküldeni a neved, e-mail címed, illetve a telefonszámod, és már érkezik is a személyre szabott ajánlatod!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email (kötelező)

Üzenet

A küldés gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi feltételeinket. Az adatvédelmi szabályzatunk itt érhető el: https://hegylakok.hu/adatvedelem/

(*Az ajánlat Protektor Utas- és baleset-biztosítás egyidejű kötésekor érvényes. A tízezer forint értékű Brembo fékbetétutalvány egy motorkerékpár teljes fékbetétkészletére (két első+egy hátsó, illetve egytárcsás első rendszerrel felszerelt modelleken egy első+egy hátsó) betét vásárlásakor váltható be bármilyen, szabadon választott Brembo fékbetétre a PAK 9000 Bt. üzleteiben. A TommoT vezetéstechnika tízezer forintos utalványa a Kakucs-ringen tartott, kétnapos képzéseken felhasználható. Részletek, időpontok és feltételek: Tommot-Vezetéstechnika.hu)