Újabb ok, hogy utáljanak minket?

Újabb ok, hogy utáljanak minket?

- in Cikkek

Az irigyebb autósok gyakorta bosszankodnak a gyorsulásunk, az ingyen-parkolásunk és a motor által felszabaduló sok-sok szabadidőnk miatt, ezt már megszoktuk. De hogy a motor legyen a szabályos, ám korántsem etikus birtoklás ikonja?

A Járókelő.hu kapta lencsevégre ezt a nem mindennapi “helyfoglalást” a belvárosban. A motorok sorban állnak, parkolnak, természetesen jegy nélkül, amiben semmi szabálytalan nincsen. Jön egy bizonyos autó, akkor félretolják őket, hogy a “fenntartott” helyre beállhasson a négykerekű.

Nem azért veszélyes a művelet, mert bárki megbírságolhatja őket, hiszen ez szóba sem kerülhet, nem lenne alapja. A gáz az, hogy az éppen helyet kereső autós valószínűleg “köcsög motorosok” felkiáltással halad el majd a sorfal mellett, hiszen a járdán kényelmesen – és szintén szabályosan – elférnének a robogók, az úton veszteglés egyszerűen csak bunkóság.

Szóval fortyog az autós, köcsög motorosok, miközben egy másik autóstársát kellene okolnia, aki miatt megint mi, hétköznapi motorosok szívunk…