Adatvédelem

Szerzői jogi tájékoztató

A honlap teljes egészében, a rajta megjelent szöveg, kép, videó, hang, grafika, illusztráció, logó, felhasznált megoldás és egyéb anyag (továbbiakban: tartalom) a Hegylakók online motoros magazin kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alá esnek.

A személyhez fűződő és a vagyoni jogok kizárólagos jogosultja a Hegylakók online motoros magazin. Ez alapján, a honlapon megjelenő tartalmak máshol való megjelenítése, továbbítása  vagy bármilyen felhasználása kizárólag az alábbi feltételekkel történhet:  az átvevő köteles  változatlan tartalommal a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalójának (lead), a szerző feltüntetésével,  a képi elemek nélkül történő megjelenítésére , azzal, hogy a forrás (https://www.hegylakok.hu) megjelölésével a tartalomra mutató hivatkozást helyez el a címben vagy a lead alá.

A szabad felhasználás eseteire a továbbiakban az 1999. évi LXXVI. törvény megfelelő szakaszai az irányadók.

A Hegylakók online motoros magazin nem vállal felelősséget a honlap használatából, vagy a honlap nem megfelelő működéséből fakadó károkért, továbbá a honlapon megjelent hivatkozások tartalmáért.

A szerzői jogok megsértése a vonatkozó hatályos törvények szabályozása szerint polgárjogi és büntetőjogi következményeket von maga után.

A felhasználó a https://www.hegylakok.hu honlap megtekintésével elfogadja a fenti feltételeket és elismeri a Szerzői jogi nyilatkozat tartalmát.