Mennyi az annyi? - Kiderült az elektromos Harley-Davidson hazai ára

Mennyi az annyi? - Kiderült az elektromos Harley-Davidson hazai ára

- Kategória: Gyorshírek

Nem sokkal az első műszaki adatok után megérkeztek a hivatalos árak is a LiveWire-ről...

Azt már korábban megtudhattuk, hogy az első elektromos hajtású Harley-Davidson nagyjából 180 kilométert tehet meg egy töltéssel, 3,5 alatt gyorsul nulláról százra (pontosabban 60 mérföld/órára), illetve azt is, hogy a feltöltése mindössze negyven percig tart majd.

Húzós árú, de sokat nyújtó masina lesz a LiveWire

Most már tudjuk az európai árát is: Hollandiában és Belgiumban kereken 34 000 eurót kérnek majd a hangtalan amperfalóért. Mivel a kinti és az itthoni árképzés eltérő, nem elég egyszerűen felszorozni a napi árfolyammal, és szerencsére nincs is szükség erre, ugyanis a Harley-Davidson közleményéből kiderült, hogy itthon jóval kedvezőbb áron juthatunk a LiveWire-höz, mint például Belgiumban.

livewire
Harley-Davidson LiveWire a modell tavalyi, spanyolországi bemutatóján

Szemben a holland és belga 34 000 eurós árral, hazánkban nettó 27 860 eurót kérnek majd a forradalmi Harley-ért, mely - minden túlzás nélkül - egy új korszak kezdetét jelenti az amerikai márkánál, és nagyban hozzájárulhat, hogy a fiatalabb korosztályt is megszólítsák motorjaikkal.

Ezzel a prémiumkategóriás villanymotorok felső harmadába érkezik a modell, tekintve, hogy például egy nagy hatótávú, gyorstöltővel megspékelt Zero DSR plusz akkumulátorral több mint 23 000 eurót kóstál, míg a szintén csupaszmotorok osztályát erősítő, olasz Energica Eváért - átszámítva - közel 31 000 eurót kell leszurkolnunk.

Zsigmond panaszméltatlansága

Facebook Comments