Elektromos motor igazinak tűnő hanggal?

Elektromos motor igazinak tűnő hanggal?

- Kategória: Ajánló, Őrületek
5

Hangolható motorhang, zéró égéstermék-kibocsátás az elektromos meghajtású motorodra. Környezetbarát módon elégíthetik ki infantilis vágyaikat azok, akik a villanymotoron is belső motorbrummogásos aláfestéssel közlekednek. Nem kell a hangszálakat erőltetni gyorsítás közben: jön a Turbospoke (azaz Turboküllő)!

A kereplő elvén működő, eredetileg kerékpárra készült, hátsó villára erősíthető motorkerékpár-kipufogószerűség menet közben tényleg motorhangot ad ki magából, ráadásul variálható.

Elektromos motor kipufogó hang
A hangot egy, a kereplő elvén működő eszköz állítja elő, a küllők segítségével

A wrrrummogást egy műanyag kártya kelti, amelyet a forgó küllők pengetnek. A vibrációt a csőbe közvetítik, így egy kicsit kiöblösítik. 20 euróért vesztegetik Európában, és jár hozzá több különböző formára vágott kártya, amelyek mind más-más hangot produkálnak.

Kis variálással felszerelhető jövőbeli motorkerékpárunkra is, így tartva fenn azt a látszatot, hogy egy igazi motoron ülünk. Küllős kerekű motoroknál egyszerűbb a dolgunk, az öntött alumínium kerekes motorokra pedig ki kell találnunk addig is valami alternatívát, például a kereplő lánckerékkel való meghajtását.

via: kerekagy.blog.hu