Talma nem szerződött a Pedercinivel

Talma nem szerződött a Pedercinivel

- Kategória: Ajánló, Verseny
0

Mikor Gábor került volna sorra, az időjárás ismét közbe szólt és ő már nem tudott kigurulni a boxból a pályára. Hiába, a maláj monszuneső kiszámíthatatlan.

A Team Pedercini csapat folytatta tesztelését a malajziai Sepangban, és érthetően a már szerződtetett versenyző, Roberto Rolfo jutott előbb lehetőséghez.

talmácsi gábor talma pedercini kawa kawasaki superbike supersport

Talmácsi Gábor nyilatkozata:
Az eddigi 3 tesztnapból az időjárás miatt több volt a kényszerpihenő, mint a motorozás, amit nagyon sajnálok, hiszen senki sem így tervezte a dolgot. Mivel már biztos vagyok abban, hogy nem lesz közöttünk szerződés-aláírás a Pedercini csapattal, nem szeretném elvenni Robertotól a felkészülési lehetőséget, hiszen én csak vendég résztvevőként vagyok a teszten, éppen ezért holnap már nem ülök motorra. Versenyzőként pontosan tudom mennyire fontos ez az időszak a pilótának és a csapatnak egyaránt, ráadásul ezzel a motorral február végén már világbajnoki futam vár rájuk. Összegezve a történteket: élmény volt kipróbálni egy superbike motort. Köszönöm a csapatnak és a Kawasaki gyárnak ezt a lehetőséget, ami egyben egy feltöltődés is volt számomra.

via: talma.hu

Continental 2019