Egész napos program lesz a MotoGP-közvetítés!

Egész napos program lesz a MotoGP-közvetítés!

- Kategória: Gyorshírek
0

2017-től a Spíler TV-n láthatóak a MotoGP futamai, emellett – Szabó Róbert szakértővel – a Superbike világbajnokság futamait is itt közvetítik. Augusztus végétől azonban még tovább bővül a kínálat, ugyanis elindul a MOTORSPORT HD PROJEKT, melyben a MotoGP-közvetítések mellett stúdiótartalommal, élőben jelentkezik a GP Studio Live elnevezésű műsor.

Balogh Tamás, adrenalinfüggő műsorvezető hozza közelebb a nézőkhöz a versenyzőket, elemzi a sorozat érdekességeit vendégeivel a futamok kísérőműsorában. A rajongók már ezen a hétvégén, a silverstone-i futamon élvezhetik a plusz szolgáltatást. A stúdióban élőben Balogh Tamás beszélget vendégeivel, utánajár és elemzi a legfrissebb híreket, újdonságokat. Az induláskor a GP Studio Live első vendége Nagy Réka műsorvezető, modell és Stefano Favaro, sportmarketing- és médiatanácsadó lesz.

Új tartalom a Spíler TV-n csak motorosoknak!

– Jó néhány éve motorozom, a sebesség imádata és az adrenalinfüggőség számomra ismerős érzés. Természetesen ez a fajta motorozás eltörpül a mögött, amit a Spíler TV-n láthattok… Nagyon örülök, hogy részese lehetek egy olyan projektnek, ami közel hozza az emberekhez a motorozást, a versenyt. A műsorban megmutatjuk az országnak, hogy miért érdemes követni a MotoGP-t. Lehetőséget adunk majd a nézőknek, hogy szinte részesei lehessenek egy-egy élő közvetítésnek, mert az internetes alkalmazások és okostelefonok világában bárki üzenhet nekünk, hozzászólhat a versenyhez, elmondhatja véleményét a Spíler TV Facebook-oldalán.

Öt különböző világsorozat (MotoGP, WSBK, RX, V8 Supercars és Salakmotor-vb) futamait láthatjuk idén a Spíler TV-n

Vendégeim nemcsak a motorsport világából jönnek, így igazán széles szemlélettel és véleménnyel gazdagon készül majd minden egyes stúdióműsor.” – foglalta össze a vasárnapi adásokat Balogh Tamás.

Így tehát már most hétvégén lényegesen hosszabb, tartalmasabb közvetítésre készülhetnek a motorosok, ugyanis 10:35-kor indul a program a Moto3 élő bemelegítésével, és egészen délután 18 óráig a motorozásé lesz a főszerep a Spíleren.