Elmaradt kiállítás: Mi lesz az EMAT-tal?

Elmaradt kiállítás: Mi lesz az EMAT-tal?

- Kategória: Hírek
0

A szervező Devils MC közleményben nyugtatta meg a közel száz motorépítőt, hogy a Hungexpo döntése ellenére is lesz kiállítás, csak nem az eredeti helyen és időpontban…

Sajnálattal vettük tudomásul a Hungexpo döntését a Fesztivál teljes lemondásáról. Mivel az EMAT versenynek a Hungexpo adott volna helyszínt, így nincs lehetőségünk az eredeti koncepcióban megrendezni.

Mivel a benevezett 92 (!) motor építője, tulajdonosa és a nézők is várják a több mint két évtizedes tradícióval büszkélkedő versenyt, így a B-alternatíván dolgozunk.

Kicsiben is elkezdhető…

A Facebookon az EMAT Devils Motor Show oldalon, a www.devilsmc.hu weboldalon, illetve minden rendelkezésre álló információs forrásban közölni fogjuk a továbbiakat, melynek fontos része az új helyszín és időpont.

EMAT 2018 – dolgozunk a B-terven!

Kedves motorépítő barátunk! Egy héttel a kellemetlen események után most bővebb tájékoztatást adunk. Az EMAT az utóbbi években a Budapest Motor Fesztivál keretein belül került megrendezésre. A Hungexpo február 14-i döntése, miszerint elmarad a teljes fesztivál, számos szervezőt, vállalkozást ért váratlanul és kellemetlenül. Mi, az EMAT szervezői szerettük volna az eredeti időpontban és helyszínen, akár a Budapest Motor Fesztiváltól függetlenül megtartani, a Hungexpo viszont nem tud vagy akar erre lehetőséget biztosítani.

A 2012-es EMAT egyik legérdekesebb járgánya

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a motor- és autóépítők, az innováció benzingőzzel fertőzött mesterei méltó körülmények között versenyezzenek. Így néhány napon belül várhatóan be tudjuk jelenteni a tervet a verseny idei lebonyolítására.

Mint értesítettünk róla, a fesztivál elmaradásával a hétvége teljes programsorozata elmarad. Ez alól egy kivétel van, a szombat esti EMAT afterparty, ami most előlépett EMAT before partyvá! – áll a Devils MC közleményében.