Meglepetés: Rossi újabb két évig marad a GP-ben!

Meglepetés: Rossi újabb két évig marad a GP-ben!

- Kategória: Események, Gyorshírek, Verseny
0

Néhány perccel ezelőtt erősítette meg a Yamaha MotoGP-csapata és maga Valentino Rossi, hogy az olasz sztár még legalább három évig nem hagy fel a versenyzéssel.

Az alakulatnak rendkívül fontos volt, hogy Vinales után Rossival is megállapodjanak, hiszen így 2021-elejéig nem kell foglalkozniuk pilóták szerződtetésével, azaz kizárólag a motorra és a futamokra koncentrálhatnak.

Valentino Rossi: Jól érzem magam a MotoGP-ben

Rossi boldogan nyilatkozta az aláírás után, hogy bár korábban 2018 végére tervezte visszavonulását, az elmúlt két szezonban nagyon jól érezte magát a MotoGP-ben. A motorral is elégedett volt, így nem is lehetett kérdéses, hogy – a rajongók nagy örömére – továbbra is láthatjuk őt a futamokon.

valentino rossi
Az örökifjú Valentino Rossi negyvenéves kora után sem hagy fel a profi sporttal

Legközelebb éppen most pénteken lép pályára, ugyanis európai idő szerint kora délután megkezdődik az idei MotoGP-szezon a katari pályán.

A pénteki és szombati edzések után vasárnap 13 óra 45 perctől láthatók a Moto3, a Moto2 és természetesen a királykategória futamai – itthon a Spíler TV közvetíti a teljes versenyhétvége programját.

Kapcsolódó anyag:

Valentino Rossi együtt motorozott tanítványaival