Siroki motoros találkozó – már csak egy hét!

Siroki motoros találkozó – már csak egy hét!

- Kategória: Események, Gyorshírek, Találkozó

Noha négy éve megszakadt a hagyomány, és elmaradt a legendás siroki találkozó, a szervezők azóta újult erővel vetették magukat a munkába, így idén is motorosoktól lesz hangos a hevesi katlan. Már csak egy hét, srácok, lehet vágni a centit!

 

Mint az a szervező, a Stray Dogs klub közleményéből kiderült, 2018-ban is július utolsó hétvégéjén rendezik a találkozót, egészen pontosan 2018. július 25-től július 29-ig tart az idei összejövetel. Új a mottó is: Sirok – mert itt érzed, hogy élsz!

Sirok 2018: garantált buli öt napon át…

Nem titok a fellépők névsora sem, egyebek mellett tiszteletét teszi: Road, Republic, Beatrice, Auróra, Zorall, Kowalski meg a Vega, Lord, P. Box és természetesen a jó öreg Blöró papa sem hagyja ki a Stray Dogs találkozót, szóval a Blues Company rajongók garantáltan nem maradnak Kispirics nélkül…

Talán mondanunk sem kell, hogy a Hill Climb és az iszapgyorsulás kedvelői sem fognak unatkozni – a hagyományoknak megfelelően idén is megválasztják a hegy és a dágvány királyát.

Szóval elő a naptárat, és karikázd be a szabit: 2018. július 25-29., Sirok Bike Week! További részletek a klub hivatalos Facebook-oldalán találhatóak.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz