Vedd könnyedén! – Új finanszírozási lehetőség a Hondánál

Vedd könnyedén! – Új finanszírozási lehetőség a Hondánál

- Kategória: Gyorshírek

Nemrég megállapodott egymással a Honda Bank, valamint az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt, és létrejött a HONDA Financial Service, ami kézzelfogható előnyökkel jár az új motort vásárlók számára.

 

Idén januárban kizárólagos együttműködési és partneri szerződést kötött a Honda Bank és az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., ezáltal a “HONDA Financial Service” (Honda Finanszírozás) szolgáltatásai a jövőben a magyarországi piacon is elérhetővé válnak.

Ez közvetlen előnyökkel jár a motorvásárlóknak, elvégre a hazai Honda-finanszírozás mostantól a HONDA Bank GmbH felügyelete és irányítása alapján történik, emellett a “HONDA Financial Services” – a jelenleg is érvényes készletfinanszírozás mellett – kiskereskedelmi vevőfinanszírozást is nyújt a jövőben. Egy kézbe kerül tehát az értékesítés és a finanszírozás, megkönnyítve és olcsóbbá téve a vásárlást. Továbbá a “HONDA Financial Services” – a Honda Motor Limited Magyarországi Fióktelepével együttműködve –  értékesítési programokkal is támogatja hazai a márkakereskedői hálózatot.

Miért éri meg motorkerékpárt lízingelni?

A lízing, vagyis bérbevétel során nem közvetlenül az eladótól vásárolod meg a motorkerékpárt, hanem a lízingcég fizeti ki, Te pedig a társaságnak törleszted – sokkal rugalmasabb feltételekkel, – mint a bankhitel esetében.

Tény, hogy sokat spórolhatsz, ha autó helyett robogóval ingázol, ám ennél sokkal fontosabb előny, hogy az elővárosokból Budapestre utazók naponta legalább egy órával kevesebbet töltenek úton. Havi húsz óra szabadidő pedig többet ér minden forintnál…

Arról nem beszélve, hogy egy átlagos ingázómotor „kitermeli” az árát, hiszen napi 40-50 kilométeres futásteljesítmény mellett – egy átlagos személyautóval összehasonlítva – évente 160-180 000 forinttal kerül kevesebbe a fenntartása, és akkor az ingyenes parkolásból fakadó, havi 30-50 000 forintos megtakarítást nem is említettük.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz