Kovács Bálint volt a leggyorsabb a német Suzuki GSX-R Kupa edzésén

Kovács Bálint volt a leggyorsabb a német Suzuki GSX-R Kupa edzésén

- Kategória: Gyorshírek

Végre megkezdődik az idei szezon legfontosabb versenysorozata! – mesélte a H-Moto ifjú tehetsége, Kovács Bálint, aki 2019-ben is harcba száll a két tucat versenyzőt felvonultató IDM GSX-R Cup trófeájáért.

 

Noha Bálintnak nem indult túl jól a szezon, és egy ütközés miatt második helyről esett ki a Magyar Bajnokság nyitófutamán, optimistán készül a folytatásra, mely az IDM-sorozat futamaival egy helyszínen rendezett német GSX-R márkakupa lesz.

– Már tűkön ülve vártam a májust, hiszen végre megkezdődik a németországi versenysorozat, ahol tavaly sokáig a bajnoki címért harcolhattam. Nem gátol a felkészülésben a Hungaroringen elszenvedett esés, sőt ebből is csak tanultam, szóval magabiztosan, energiával telve és – hála a Fit4Race-nek – kiváló fizikai és lelkiállapotban várom az összecsapást.

Tavaly műszaki hibák és esések hátráltattak a Lausitzringen, mégis szeretem a pályát, és cudar időjárás ide vagy oda, legszívesebben már most kigurulnék a boxból, hogy elkezdjem az idei GSX-R Cup-szezonomat. Az új, ezres Suzuki egyszerűen remek, és én is készen állok a küzdelemre, szóval minden adott, hogy a 21 versenyzőt felsorakoztató mezőny legjobbja legyek, és mindent meg is teszek, hogy a magyar himnusz szóljon a Lausitzringen! Ígérem, részletesen beszámolok a futamról! – mesélte Kovács Bálint a nyitóverseny előtt.

Frissítve: a cikk megjelenése óta bejelentkezett Bálint, mégpedig a lehető legjobb hírekkel: első helyen zárta a ma délelőtti szabadedzést! Hajrá, csak így tovább!

Ha Téged is érdekel, miként alakul Bálint pályafutása a jövőben, s kíváncsi vagy a legújabb, legérdekesebb vele kapcsolatos hírekre, kövesd Te is a Facebookon és az Instagramon! Továbbá érdemes böngészni csapata, a H-Moto Team honlapján és Facebook-oldalán is!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz