A bajnoki cím kapujában – Kovács Bálint átvette a vezetést a GSX-R Cupban

A bajnoki cím kapujában – Kovács Bálint átvette a vezetést a GSX-R Cupban

- Kategória: Gyorshírek

Idén hatodszor lett edzéselső a H-Moto Team 18 éves motorosa, majd a versenyen is megelőzte német riválisát, így egypontos előnnyel várhatja a ma délelőtti zárófutamot. Nézzük együtt élőben!

 

– Bálint a 11. helyen végzett az első hockenheimi időmérő edzésen. Sajnos technikai hibákkal küzdött, így nem tudott igazán gyors kört teljesíteni ma – állt a csapat pénteki helyzetjelentésében, ám szombatra fordult a kocka, és Bálint pole pozícióból kezdhette meg a hétvége első összecsapását.

Kovács Bálint: Győzni jöttem Hockenheimbe!

A versenyen elért második helyével újra átvette a vezetést a bajnokságban, így ma délelőtt, a 9 óra 50-kor kezdődő zárófutamon dől el, ki lesz az IDM Suzuki GSX-R Cup bajnoka. Itt nézheted élőben:

Szurkoljunk együtt: ma délelőtt dől el, hogy Bálinté lesz-e a bajnoki cím!

– Kovács Bálint egy ponttal átvette a vezetést az IDM Suzuki Cup sorozatában! Bálint az első hockenheimi futamon a második helyen ért célba, míg közvetlen riválisa harmadik lett! Már csak egy futam van hátra a bajnokságból, ami vasárnap reggel 9:55-kor rajtol el! Mindent bele Bálint! – buzdította pilótáját istállója, a H-Moto Team.

Legközelebb vasárnap délelőtt jelentkezünk friss hírekkel, amikor eldől, hogy ki lesz a GSX-R Cup idei bajnoka – ígérjük, beszámolunk a friss eredményekről. Addig is kövessétek a fiatal magyar tehetséget Facebook-, illetve Instagram-oldalán, ahol rendszeresen jelentkezik új, exkluzív tartalmakkal, beavatva a motorosokat a versenyzés és a felkészülés érdekes részleteibe.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz