Lemaradtál róla? Most megnézheted Kovács Bálint bajnoki címet érő versenyét!

Lemaradtál róla? Most megnézheted Kovács Bálint bajnoki címet érő versenyét!

- Kategória: Események, Gyorshírek, Verseny

Új bajnokot ünnepelhettünk a hétvégén: Kovács Bálint, a H-Moto 18 éves motorosa hátrányból fordítva is megnyerte az IDM Suzuki GSXR 1000 Cup-ot. Most Te is megnézheted a győztes futamot, ha a hétvégén lemaradtál róla.

 

Néhány pont hátránnyal érkezett Bálint az utolsó, hockenheimi záróhétvégére, ám már az első futamon megelőzte riválisát, Danny Märtzet, így hárompontos lemaradása egypontos előnnyé változott, s így várta a vasárnap délelőtti, utolsó összecsapást.

A verseny féltávjánál már nem is látták az ellenfelek Bálintot, aki 11 másodperccel vezetett a bajnokságban mögötte álló Märtz-cel szemben

A helyi közvetítők is kiemelték, hogy szinte más kategóriában indul a magyar pilóta, aki féltávnál már egy célegyenesnyi távolságot vert a második helyezettre, magányosan, senkitől sem zavarva, rajt-cél győzelmet aratott a legfontosabb, utolsó futamon. Nézd csak, ilyen elképesztő tempóban lépett egy a vetélytársaktól – egy kör után már vagy két másodperccel vezetett:

Megérdemelten lett övé a bajnoki cím, és tulajdonképpen ki is járt már neki a tavalyi, balszerencsés év után, amikor ütközések és műszaki hibák fosztották meg az elsőségtől. Gratulálunk Bálintnak és a csapatnak, illetve sok sikert kívánunk a folytatáshoz, ami terveik szerint az Endurance-vb lesz, vagyis a német márkakupa után már világbajnoki mezőnyben bizonyíthat a mindössze 18 éves magyar motoros.

Igyekszünk mielőbb „elkapni” Bálintot és interjút készíteni vele a győzelemről, de addig is kövessétek a fiatal magyar tehetséget Facebook-, illetve Instagram-oldalán, ahol rendszeresen jelentkezik új, exkluzív tartalmakkal, beavatva a motorosokat a versenyzés és a felkészülés érdekes részleteibe.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz