Motorbaleset szemtanúit keresi a rendőrség

Motorbaleset szemtanúit keresi a rendőrség

- Kategória: Gyorshírek

Egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan miként történt a traktor és a motor ütközése, ezért a rendőrök szemtanúk segítségét kérik.

 

A Csornai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a traktor vezetőjével szemben.

Motorbaleset szemtanúit keresi a rendőrség

A 85. számú főúton, Csorna felől Enese irányába közlekedett 2020. július 10-én 18 óra 47 perckor egy Fendt típusú mezőgazdasági vontató a hozzá kapcsolt pótkocsival. Haladása során a főút 14+150. kilométerszelvényéhez érve balra kanyarodott, miközben előzte egy motoros, aki már nem tudta elkerülni az ütközést a beforduló traktorral.

A Csornai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csornai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-96/263-272-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz