Való Világ: Baukó Éva és Talma?

Való Világ: Baukó Éva és Talma?

- Kategória: Bulvár

Talmácsi Gábor médiaszereplését sokan, sokféleképp értékelték már, de azt nem lehet a szemére vetni, hogy kiteregetné a nőügyeit. Csak a legjobban értesült rajongók tudtak például a  csodaszép dunaújvárosi modellről, Iszak Esztiről, és valószínűleg még ők sem értesültek a Való Világ sorozat új üdvöskéjéről, VV (Baukó) Éváról... Már ha igaz a történet.

Az nem titok, hogy a szőke törtető titkárnőként dolgozott az egyik nagy hazai médiagurunak, de most azt is elmondta, hogy a férfi tisztességtelen SMS-ekkel bombázta, és azzal fenyegette, hogy ellehetetleníti a helyzetét a médiában, ha nem lesz a szeretője. Csak 3 hétig tartott ez a munkakapcsolat, mert Éva megunta a nyomulást.

"...vége lett, mert Talma mindig utazgatik..." Jajj nekem

Nem úgy Talmácsi Gáborét! Már nem titok, hogy Magyarország kedvenc motoros fenegyereke járt Évával, sőt, komolyan gondolta, hiszen még a szüleinek is bemutatta a szőke vadmacskát. Sajnos a sok utazás miatt vége lett a kapcsolatnak, és elváltak útjaik - írta a Life.hu.

talmacsi_gabor_vv_eva
Meg tudjuk érteni Gábor választását, legalább is a külcsín alapján... Ha valaki nézi ezt a realitynek csúfolt akármit, árulja már el nekünk: Éva jó fej?

Mindezekről természetesen beszélt Éva, már-már teljesen kézenfekvőként kezeli, hogy több celeb és médiaszemélyiség is küzdött a kegyeiért, sőt azt is elárulta, hogy nem esett hanyatt Talma „teljesítményétől”. Csak egy a kérdés: tényleg így történtek ezek a dolgok, vagy csak a törtető lány élénk fantáziájának szüleményei a szaftos sztorik?

via: life.hu

Continental 2019

Facebook Comments

23 Comments

 1. Korántsem az… Egyszerű kíváncsiság, ezért is került az “éjszakai műsorsávba” hogy azután 1-2 nap alatt végleg eltűnjön a süllyesztőben.
  Viszont muszáj voltam kitenni, ezen a videón sírtunk a röhögéstől… Talma, aki azé’mer’ utazgatik 😀

 2. VV Anikó szindrómás 😈 A baltaarcú Kasza Tibi majd csinál neki egy svéd leányzenkert falunapokra, mégics csak legyen miből élni a “villa” után 😀

 3. Ezt a posztot betesszük egy nagy és erős fiókba, amit bedobunk a Dunába… Nem bírtam kihagyni, de büszke se vagyok rá 😆

 4. Me’ ti aztán nem beszéétek teli szájjal vagy csipegetés közbe’ férre, nem? 😀 na azé’ mer’ ám 😀

 5. És ilyet néz az ország! 🙁

  Ez aztán növeli az intelligencia szintet,
  haszontalan celebkreátor tv adás töltelék!

 6. Elképesztő, hogy eleve bele sem fognak műsorgyártásba (úgy értem olyanba, amivel esetleg fejlődik a kis tufaagyú tudásanyaga) mert úgy sem nézi a franc se…
  A TV lassan tényleg porfogó lesz, hetente négyszer bekapcsolom (BigBangTheory és Dexter új részek, Mythbusters és WheelerDealers új részek, nyáron meg SBK/MotoGP) kérdés, hogy erre van -e értelme egyáltalán?

  ööö… VV Anikó? Nos, őt még én is tudom, hogy ki… Na nem a kivételes személyisége, hanem egyéb tehetsége(i) miatt… Gyarlók vagyunk.

 7. Ez a VW Anikó az új golf reklámba a csaj, nem?

 8. De igen, az ikerlégzsákos változaté :mrgreen:

 9. …és nekem egytekervényű az agyam?!?!?!

  😀

 10. az milyen már: a rádiókból teljesen eltűnt a Kiscsillag – Van -e szándék? nótája…

  http://www.youtube.com/watch?v=XfjDfo1CSzQ

  hogy miért is?
  “aha, ja, azt vágom, voltunk rajta nyáron, WEST BALKÁN…” Hogy szegény Lovasi sem tudott Dürer kertet írni akkor 🙂

 11. Nem tudom milyen rádiót hallgatsz, én a 99.5-öt (Rádió Q), ott megy.

 12. nah, azt én hiába is akarnám Dunaújvárosban hallgatni 😕 a helyi adókon is gyakran nyomták – sőt, a kevés Lovasi zenéből ezt adták leggyakrabban -, de az utóbbi időben teljesen eltűnt.

 13. Melyik az a VV Anikó, a jelenlegiben részt vesz, mondjuk azt se nézem!
  A műsorgyártás úgy indul, hogy kinek készítsék, ki a célközönség.Felmérések, statisztikák, műsorsáv, aztán had szóljon!Eldöntheted, hogy nézed-e vagy sem! 😯

 14. Hjaaa,kérem Őt már láttam!Jöhetne hozzánk takarítani… 😆

 15. Kelemen Anna meg bárkivel lefekszik 40 000-ért 😀

 16. @Bituman: nesze SEO… 😈 😈 😈

 17. @Bituman: 40 ezer ft?Az tudod hány tank benzin! 😆

 18. Háhhh, ilyenkor de örülök hogy én nem szoktam tv-t nézni. 😆

Válasz