Való Világ: Baukó Éva és Talma?

Való Világ: Baukó Éva és Talma?

- Kategória: Bulvár
23

Talmácsi Gábor médiaszereplését sokan, sokféleképp értékelték már, de azt nem lehet a szemére vetni, hogy kiteregetné a nőügyeit. Csak a legjobban értesült rajongók tudtak például a  csodaszép dunaújvárosi modellről, Iszak Esztiről, és valószínűleg még ők sem értesültek a Való Világ sorozat új üdvöskéjéről, VV (Baukó) Éváról… Már ha igaz a történet.

Az nem titok, hogy a szőke törtető titkárnőként dolgozott az egyik nagy hazai médiagurunak, de most azt is elmondta, hogy a férfi tisztességtelen SMS-ekkel bombázta, és azzal fenyegette, hogy ellehetetleníti a helyzetét a médiában, ha nem lesz a szeretője. Csak 3 hétig tartott ez a munkakapcsolat, mert Éva megunta a nyomulást.

“…vége lett, mert Talma mindig utazgatik…” Jajj nekem

Nem úgy Talmácsi Gáborét! Már nem titok, hogy Magyarország kedvenc motoros fenegyereke járt Évával, sőt, komolyan gondolta, hiszen még a szüleinek is bemutatta a szőke vadmacskát. Sajnos a sok utazás miatt vége lett a kapcsolatnak, és elváltak útjaik – írta a Life.hu.

talmacsi_gabor_vv_eva
Meg tudjuk érteni Gábor választását, legalább is a külcsín alapján… Ha valaki nézi ezt a realitynek csúfolt akármit, árulja már el nekünk: Éva jó fej?

Mindezekről természetesen beszélt Éva, már-már teljesen kézenfekvőként kezeli, hogy több celeb és médiaszemélyiség is küzdött a kegyeiért, sőt azt is elárulta, hogy nem esett hanyatt Talma „teljesítményétől”. Csak egy a kérdés: tényleg így történtek ezek a dolgok, vagy csak a törtető lány élénk fantáziájának szüleményei a szaftos sztorik?

via: life.hu

Continental 2019