Hugo Boss sisakok a Nexx-től

Hugo Boss sisakok a Nexx-től

- Kategória: Ajánló

A csöpögő karburátortól és finom olajpárától bűzlő, sört vedelő, bőrdzsekis bájkerek ideje lejárt - hirdeti a kifutókon a Hugo Boss. A képeket látva jogosan merül fel a kérdés: ehhez a küldetéshez, amit a cég képvisel, kell -e egyáltalán motor, vagy elegendő a műretró öltözék és a méregdrága kiegészítők?

Az újkori macsó: motoros szemmel inkább vicces, mintsem hiteles

A smink rendben és a frizura is kimunkált - kérdés, hogy a bukó alatt vajh' mi marad belőle egy belvárosi száguldás után? A fiatalemberen látható sálat és a csizmát akár praktikusnak is nevezhetnénk - bár ehhez mindkettőből egy funkcionálisabb darabra lenne szükség -, és végül a nadrág, amit igazából értelmezni sem tudunk...

Hugo Boss HB.01: divatos kiegészítő nem kevés pénzért

A bukósisak is ezt a vonalat követi: egyszerű nyitott kivitel, semmi különös, persze az anyagválasztás és a forma a Hugo Bosshoz méltó színvonalú. Az ár hasonlóképp: a háromszáz eurós (nyolcvanezer forintos) árcédula meglepően magas, hiszen Schubert J1-et is kaphatunk ennyiért, igaz, annak a "celebségét" csak Michael Schumacherrel tudjuk igazolni.

Ha valaki mégis a HB minőségre (és emblémára) vágyik, az akár a Louis kínálatában is elérheti az öt különböző színben gyártott HB.01-es fantázianévre hallgató sorozatot.

BikersPoison

Facebook Comments