Két év a lézerblokkolóért? Nem.

Két év a lézerblokkolóért? Nem.

- Kategória: Macidoktor, Macidoktor válaszai
4

Szia Doki! kezdek parázni! ezt tegnap találtam:
http://www.haon.hu/borton-jarhat-a-lezerblokkolokert/news-20110216-05322891
a Naccsirkén két szett is van. leszedessem, vagy mi legyen?

Üdv, Cigó

trafippax_lezerblokkolo_teszt
Az öngyilkos-jelölteken nem segít a lézerblokkoló: attól, hogy nem kapsz csekket, még simán meghalsz, ha hülyeséget csinálsz...

Szia!
A helyzet mit sem változott, a blokkolók használata továbbra is legális. Nyilván azok közt a keretek közt, amiket eddig többször is leírtam már. Azaz a folyamatos blokkolás tilos, a szakaszos nem.
A rendőrség ebben az esetben is beleesik abba a hibába, amibe oly sokszor. Azaz ők nem törvényalkotók, csak jogalkalmazók, végrehajtó testület. Az, hogy mi a rendőrségi állásfoglalás kb. annyit ér, mintha én mondanám, hogy az állásfoglalásom szerint a rendőri egyenruha is szabálytalan. Nem ér semmit.
Magyarországon jelenleg még a független bíróság hoz döntéseket (ahogy már hozott is, mégpedig felmentő ítéletet a lézerblokkolót használó autótulajdonos ellen), a parlament pedig törvényeket.
Úgyhogy én hagyom a két szettet a kocsimon, és a motoron.

Dr. Dózsa Ernő
ügyvéd

lézerblokkolo_teszt
Négy csík = nem érkezik csekk...

kis kiegészítés: az alábbi nyilatkozat óta SEMMILYEN, lézerblokkolókat érintő rendelet nem született, vagyis továbbra is érvényes a tartalma…

“Nem csak az érzékelőket, hanem azokat is, amik maguk is bocsátanak ki jeleket a mérés eredménytelensége érdekében, azt tudom mondani, hogy mindenféle jogkövetkezmény nélkül lehet birtokolni és használni.

Ezt a nyilatkozatot tette Jámbor István az ORFK közlekedésrendészeti osztályvezető alezredese:


FIGYELEM! Mindez csak a lenti metódust alkalmazva érvényes!

Continental 2019