Az hazai motorsportrúl…

Az hazai motorsportrúl…

- Kategória: Cikkek, Verseny

Szívesen kommentálnánk bővebben a dolgot, de ezekben az “ingoványos” időkben kinek van ideje pereskedni, ugye…

.

…ezért változatlan formában közöljük a MAMS levelét, mely újabb elkeserítő híreket hozott a hazai versenyzőknek.

Elmarad az októberi gyorsasági ob!

Tisztelt Versenyzők és MAMS tagszervezetek!

Sajnálattal értesítek mindenkit, hogy a 2011. október 1-2. között a Hungaroringre tervezett Magyar Köztársaság Gyorsasági Motoros Bajnoksága a pálya licencének hiánya miatt elmarad.
A MAMS Sportszabályzata kimondja, hogy a gyorsasági szakágban kiírt élsport és kupa versenyek csak FIM vagy UEM licenccel rendelkező versenypályákon rendezhetők meg. A Szövetség a FIM-től megrendelte az inspekciót, de arra a versenynaptárban szereplő időpontig nem kerül sor. A verseny pótlásáról már folynak az egyeztetések. Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézéseteket, illetve megértéseteket kérjük.
Budapest, 2011. szeptember 22.
Tisztelettel:
Zólyomi Andrea
főtitkár”
.
A hazai motorsport ígéretesen fejlődött az elmúlt évtizedben – elegendő, ha a kunmadarasi rendezvényekre, vagy a sikeres VB szereplésekre gondolunk. Nem lenne jó azt látni, hogy egy ígéretes folyamat fullad teljes kudarcba – és ezzel pár tucat ember sok ezer munkaórája veszik kárba – néhány “jóakaró” gáncsoskodása miatt. Persze a motorsportra is igaz, amit teljesen más összefüggésben hallhattunk pár éve: “El lehet menni innen…”
Continental 2019

Facebook Comments

Válasz