A Biztonságos Közlekedésért: Motoros Nap Egerben

A Biztonságos Közlekedésért: Motoros Nap Egerben

- Kategória: Baleset-megelőzés, Elissa rovata, Események, Kiemelt cikk

2012. június 23-án délelőtt tíz órától a Közlekedési Felügyelőség egri tanpályáján (Shell kút mögött)  kerül megrendezésre a Heves Megyei Rendőr - főkapitányság által szervezett Közlekedésbiztonsági Nap.

[wp_bannerize group="cikkek" limit="1"]
.

A cél a motorosok vezetéstechnikai tudásának bővítése, és ezáltal a közúti balesetek csökkentése. Az eseményen vezetéstechnikai képzést és bemutatót tartanak a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság motoros járőrei, majd 13.00 órától motoros felvonulás következik a városon keresztül.

Ezután a Vilati Centernél 14.00 órától balesetmegelőzési előadások hallgathatók meg, emellett a helyszínen véradásra is lesz lehetőség. A rendezvényen a részvétel ingyenes, csak ajánlani tudjuk, hogy aki csak teheti, próbálja ki magát és csiszolja tudását a tanpályán!

Igazán hálásak lehetünk a szervezőknek, hiszen ezzel a szerényebb anyagi lehetőségű motorosokhoz is eljuthat a sokszor életmentő tudás, részünkről annyit tehetünk, hogy igyekszünk beszámolni az összes hasonló rendezvényről!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz