Minden motoros álma

Minden motoros álma

- Kategória: Események, Kiemelt cikk, Őrületek, Túra, Videók

Hófödte hegycsúcsok gyűrűjében, fantasztikus tájakon, tükörsima szerpentinen száguldani? Nekünk megadatott, mégpedig nem is olyan messze innen… A Varga Photo Blog penge videója a legszebb 2014-es túráról.

[wp_bannerize group=”cikkek” limit=”1″]

A második világháború emlékeit őrző Vrsic hágón át közelítheted meg a Júliai-Alpok északi, illetve déli lejtőjét, ami a közelünkben található egyik legszebb motoros látványút. Tavaly nyáron mi is bejártuk, és Varga Norbi barátunk jóvoltából most, a hideg téli napokon újra átélhetjük az élményt:

Az északi oldal a híres-hírhedt kockakő-betétek miatt izgalmas hely, míg a klipben látható déli lejtőre az ilyen penge utak kedvéért érdemes visszatérni (címlapkép: francescoinviaggio.it)

Ha Te is kedvet kaptál a környékhez, és idén bejárnád a Triglav közelében található remek hágókat, a túrához ITT TALÁLSZ részletes leírást és útvonaltippeket.

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

  1. Nagyon szép környék! Mi is itt motoroztunk 2014. júliusban. Aki idáig elmegy, az kanyarodjon el a Nassfeld felé, és utána a Gail völgyén fel, majd a Dráva völgyén vissza.
    Megyünk idén is.

Válasz