Autó- és motoralkatrészek egész Európából!

Autó- és motoralkatrészek egész Európából!

- Kategória: Adás-Vétel

Nem találsz megfelelő fékbetétet, -tárcsát vagy kuplunglamella-szettet a motorodhoz, esetleg túl sokba kerül a kettőstömegű lendkerék a kocsidba? A megoldás: Mozgásban.eu!

A Mozgásban.eu szakértő csapata több évtizedes autószerelői és alkatrész-forgalmazói tapasztalattal segítenek, ha a kocsi erőforrásával, futóművével, esetleg karosszériájával akadnak gondjaid, de ugyanígy helytállnak, ha a motorodhoz szeretnél alkatrészt vásárolni. Folyamatos kapcsolatban állnak a kontinens legnagyobb raktáraival, így akár 24 órás határidővel, plusz szállítási költség nélkül előkerítik Neked az itthon esetleg nem elérhető alkatrészeket.

pak 9000 dunaujvaros

Kínálatukban az összes európai és ázsiai beszállító megtalálható, míg motorkerékpárokhoz olyan, máshol nem elérhető alkatrészeket is kínálnak, mint a fék-, kuplung- és váltókarok, tükrök vagy éppen a korosabb gépek nehezen beszerezhető féktárcsái és tömítései.

Keresd őket, kérj árajánlatot a 0625-510-190-es telefonszámon, a pakdunaujvaros@gmail.com címen, illetve a cég Facebook-oldalán!

(x)

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz