Csavarogj velünk! – Byferko szezonnyitó túrája

Csavarogj velünk! – Byferko szezonnyitó túrája

- Kategória: Események, Túra
0

Sziasztok! Sokan jeleztétek, hogy szeretnétek velünk találkozni, gurulni, ezért úgy döntöttünk, összeszervezzük a motorosokat egy közös túrára…

Itt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk egy hangulatos csavargásra. Mindössze 71 kilométer a táv, de az igazán lenyűgöző helyeken vezet – motorozás közben a Dunakanyar festői tájában gyönyörködhetünk.

A túra részletei:

Vác határában fekvő Tesco parkolóban találkozunk, navigációval érkezőknek: Vác, Deres utca 2. Itt a gyülekező délelőtt 11-kor kezdődik, majd pontban délben indulunk a csapattal.

byferko-kapitany-ferenc motorostura
Szezonkezdő bemotorozás Byferko szervezésében – csatlakozz Te is!

A túra útvonala: https://goo.gl/maps/pW7qMkw38ow

A hétvégi gurulással kapcsolatban kérdeztétek, hogy milyen gyorsan megyünk, és milyen motorral csatlakozhattok. Nos, a KRESZ szabályait betartva haladunk, de a menet vége – a rugóelv miatt – gyorsabban is halad majd. Tehát a gyengébb gépek a menet elején kapnak helyet, így tartani tudják a tempót. Ebből következik, hogy segédmotor nem vehet részt az utazásban, de aki kényelmesen tartani tudja a 90-100-at, bátran jöhet.

Személyes meghívó a gurulásra Byferko tolmácsolásában

Fontos: hideg, esős idő esetén áthelyezzük más időpontra a csavargást, ezért – ha kétséges az időjárás -, figyeljétek a Facebook-kiírást!
Kérünk titeket, hogy ugyanitt jelezzétek, amennyiben csatlakozni szeretnétek, hogy a segítők, felvezetők felkészülhessenek a várható motorok mennyiségére!

A menet biztosításáért köszönettel tartozunk a  Pest Megyei Polgárőr Szövetség – Készenléti és Ellenőrzési Egység motorosainak, illetve a váci Rendőrkapitányságnak. Gyertek, mindenkit szeretettel várunk!

4sr HUngary