Programajánló: BMW-k a Balaton körül

Programajánló: BMW-k a Balaton körül

- Kategória: Hírek
0

Idén már negyedik alkalommal rendezik meg a stílus és hagyomány autós szépségversenyét Balatonfüreden, ahol ezúttal egy új kétkerekű hazai premierjére is sor kerül.

A divat, a stílus és az autózás történelmi pillanatait egyfajta gördülő kiállításként bemutató Balatonfüred Concours d’Elegance rendezvényt már negyedik alkalommal rendezik meg a füredi Tagore sétányon, mely esemény az elmúlt évek során valódi hagyományt teremtett Magyarországon is.

Concours d’Elegance: csodaautók és -motorok

A szervezők több mint ötven különleges autócsodát várnak a balatonfüredi promenádra 2017. május 5-7. között, hogy a Concours d’Elegance keretében valódi ritkaságnak számító járművekben gyönyörködjön az értő közönség. A szakmai zsűri idén is négy kategóriában díjazza majd a felvonuló autó- és motorkerékpár-különlegességeket, így veterán, vintage, classic és youngtimer modelleknek ítélik oda a trófeákat.

Concours d'Elegance
1968-as Clymer-Munch motorkerékpár a 2012-es Concours d’Elegance-on Kép: Motorcycle Classics

– Idén a MINI márka áll majd a középpontban, az 1967-es Monte-Carlo Rally 50 éves évfordulója jó alkalmat kínált, hogy a klasszikusok mellett, a legújabb MINI John Cooper Works modelleket is bemutathassuk. Szintén az idei évtől bemutatjuk a BMW Motorrad friss palettáját is Balatonfüreden, s egy igazi különlegesség is helyet kap a fövenyen, ugyanis a BMW R nineT Urban G/S modellt itt láthatja először a közönség Magyarországon – mondta el Salgó András, a BMW Group Magyarország kommunikációs vezetője.