Új motorkerékpár-olajok a Shelltől

Új motorkerékpár-olajok a Shelltől

- Kategória: Cikkek, Karbantartás
0

A Pure Plus jelzésű termékek – növelt oxidációs stabilitásuk révén – hatékonyabban és hosszabb ideig biztosítanak tökéletes védelmet motorodnak.

A MotoGP-ben sorozatos futamgyőzelmet arató Ducati csapattal együttműködve fejlesztették ki a Shell Advance motorolajcsaládját, melyben a két- és négyütemű robogóktól a leggyorsabb rendszámos superbike-okig bármelyik típushoz megtalálhatod az ideális kenőanyagot. 2017-ben még hatékonyabbá váltak az Advance termékek, ugyanis továbbfejlesztett összetételüknek köszönhetően másfélszer hosszabb ideig őrzik meg eredeti viszkozitásukat.

shell advance
Az újdonságok kapcsán kiemelték, hogy a Shell Advance Pure Plus kenőanyagokkal tisztább maradhat az erőforrások olajtere

Shell Advance minden motorhoz

Az RS Oil Kft. által forgalmazott Shell motorkerékpár-olajok új generációjában olyan speciális kenőanyagok kaptak helyet, mint például az 5W-40-es viszkozitású, szintetikus Advance 4T Ultra Scooter, de – az idősebb gépek tulajdonosaira gondolva – kapható a kétüteműekhez kifejlesztett Advance Ultra 2T is, míg nagymotorok tulajdonosai 10W-40-es és 15W-50-es Advance kenőanyagok közül választhatnak.