GumiGuru: Felejtsük el végre a slickgumit!

GumiGuru: Felejtsük el végre a slickgumit!

- Kategória: Gumiguru

DOT-szám? Helyes guminyomás? Eltérő méretek? Minden kérdésre válaszolnak az R17.hu szakértői, Szabó Roland és Soltész Norbert!

Szeretnél Te is kérdezni tőle? ITT megteheted – Hamarosan jelentkeznek a részletes, mindenre kiterjedő válasszal!

KÉRDÉS

Kedves Gumiguru! A következő a kérdésem: Ktm 640 supermotóra milyen gumit javasolsz sűrű pályázáshoz, ritka utcai használatra, csak amíg eljutok a pályára! Tapadás maximum legyen, tartósság nem lényeg, mivel hobbi és idő sajna nincs sok rá! Előre is köszönöm a választ!

 
VÁLASZ

Kedves Kérdező! Mivel az utcai használat miatt a slick abroncsok ki vannak zárva, ezért mindenképp mintás, kizárólag pályagumit ajánlanék. A motor mérete miatt túl sok választási lehetőség nincs, ezért nem válogathatunk kedvünkre a gumik között. A Continental ContiAttack SM 50-50% arányban alkalmas utcai és pálya használatra is, egy kevésbé hegyes, nem profi verseny gumiról beszélünk,de mindenképp a tapadásra van kihegyezve a gumi. A másik alternatíva a Pirelli Supercorsa SC keverékes változatai, mely már igényel gumimelegítőt és minden szempontból a határokat feszegetheted vele, megfelelő tempóval. Első körben ez a 2 abroncs felel meg a jogszabályoknak, és a te elvárásaidnak is.

2017.06.20. 21:32 keltezéssel, Hegylakók írta:
Kedves Gumiguru! A következő a kérdésem:
Ktm 640 supermotora milyen gumit javasolsz sűrű pályázáshoz ritka utcai használatra csak amíg eljutok a pályára! 
Tapadás maximum legyen tartósság nem lényeg mivel hobbi és idő sajna nincs sok rá! Előre is köszönöm a választ!
Continental 2019

Facebook Comments

Válasz