Gratulálunk, ők az RBiker-játék nyertesei!

Gratulálunk, ők az RBiker-játék nyertesei!

- Kategória: Kiemelt cikk
0

Kisorsolták azt a három szerencsés motorost, akik az RBiker nyereményjátékán MOL üzemanyag-utalványokkal gazdagodtak.

Anita, Zsolt és Géza, akiket már értesítettek is, hasznos tanácsokkal, észrevételekkel járultak hozzá az alkalmazás fejlesztéséhez. A felhívás sikerét remekül példázza, hogy több mint száz (!) levél érkezett az RBiker applikációt használó motorosoktól. A beérkezett ötletek, felvetések segítenek a fejlesztőcsapatnak, hogy a felhasználók igényei, vágyai alapján finomítsák, tökéletesítsék az alkalmazást.

rbiker
Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek!

Új és átdolgozott funkciók az RBiker könnyebb használatért

Az egymással való kapcsolattartás és a túrák könnyebb kezelése, illetve azok megosztása állt a középpontban, de számos olyan észrevétel is érkezett, ami arra utalt, hogy bizonyos funkciókat nem ismernek eléggé a felhasználók. Ilyen például, ami nem mindenki számára egyértelmű, hogy a sebességadatokat sem a megosztás során, sem a weben nem láthatja más, csak az infó tulajdonosa, kivéve, ha a közösségen belüli barátjáról van szó. Minden egyéb esetben a túra megosztása után csak az átlagsebesség kerül megjelenítésre az idő és a megtett távolság mellett. 

 rbiker

– Természetesen számos olyan észrevétel is érkezett, ami az alkalmazás használatát tovább könnyítheti, így meglévő funkciókhoz is hozzányúlunk, aminek fejlesztésével még kényelmesebb lesz azt használni.

rbiker
Számtalan hasznos funkció egyetlen alkalmazásban – ez az RBiker!

Az RBiker csapata ezúton köszöni meg a rengeteg beérkező levelet és kíván minden motorosnak Nagyon Kellemes Ünnepeket! Anita, Zsolt és Géza pedig reméljük, hamarosan felhasználhatják a nyereményüket, hiszen ez azt is jelenti, hogy itt a jó idő, s akkor mi is motorra pattanhatunk! – áll az RBiker köszönőlevelében.