HP Motor – Ilyet még nem láttál!

HP Motor – Ilyet még nem láttál!

- Kategória: Hírek
0

Új motorszalon nyílt Budapesten, ahol a jól ismert HP Motor egy Magyarországon egyedülálló túramotoros centrumot épített fel – itt márkától függetlenül válogathatsz a gazdagon felszerelt, személyre szabott gépek között!

Az éppen tíz éve működő HP Motor gárdája nemrégiben átköltözött a XIV. kerületbe,  ahol egy egészen új stílusú motorszalont hoztak létre. Itthon nem megszokott módon több márka modelljei is megtalálhatóak náluk, ott sorakoznak a Kawasaki, a Honda és a Suzuki túragépei, no meg a legkedveltebb világjáró, az R 1200 GS, ráadásul kínálatuk folyamatosan bővül.

HP Motor: minden egy helyen!

Ilyet még tényleg nem láthattunk hazánkban, hiszen a betérők közvetlenül, élőben hasonlíthatják össze a legnépszerűbb modelleket, melyek ráadásul nem pőrén, hanem útra készen, a leghasznosabb extrákkal felvértezve várják a motorosokat.

Csak úgy roskadoznak a polcok, no meg a vasak az SW-Motech-, National Cycle-, ZTechnik-, Küryakyn- és Two-Brothers-termékektől, s ez csak a jéghegy csúcsa – napestig sorolhatnánk az ismert márkákat.

Ezáltal sokkal egyszerűbb kiválasztani, hogy ki milyen felszereléseket szeretne a motorjára, hiszen élőben könnyebb dönteni, mintha csak képek alapján kellene lándzsát törni egy-egy extra mellett.

Az már csak hab a tortán, hogy a HP Motor ruha- és sisakkínálata is rendkívül gazdag, tehát itt egy helyen minden megtalálható, csizmától a bukóig, a motoroktól a túradobozokig, amire csak szükséged lehet. Mi több, a komplexumban profi szerviz is működik, ahol kiváló referenciákkal és több évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező motorkerékpár-szerelők fogadják a beérkező gépeket.

A HP Motor bemutatóterme és szervize a XIV. kerület, Fogarasi út 195. alatt található, a nyitvatartásról és az állandó akciókról a társaság honlapján, valamint Facebook-oldalán olvashattok bővebben.