Gyűjtsd a kilométereket a BMW-vel és nyerj!

Gyűjtsd a kilométereket a BMW-vel és nyerj!

- Kategória: Kiemelt cikk

Érdekes játékra hívja a motorosokat a BMW és a túrázókat segítő alkalmazás, a Rever.

 

Ha Te is szeretnél részt venni és nyerni, akkor nincs más teendőd, mint regisztrálni a motorodat az applikációban, s már indulhat is a Bike of my Life, azaz Életem motorja kihívás!

Gyűjtsd a kilométereket a BMW-vel a Reverben!

Első lépés: töltsd le az alkalmazást a telefonodra (ezt a Rever honlapján teheted meg), lépj be, majd csatlakozz a BMW Motorrad Challenge-hez! Ha Te is bekerülsz az adott időszak legszorgalmasabb motorosai közé, akik a legtöbbet jártak-keltek a gépekkel, akkor megnyerheted a 12 BMW-Rever ajándékcsomag egyikét.

rever
Regisztrálj, motorozz, nyerj – ez ilyen egyszerű!

Persze nem csak ezért érdemes letölteni a hasznos és ingyenes alkalmazást, ugyanis a négy nyelven működő applikáció infókban, adatokban gazdag visszajelzést ad arról, merre jártál motoroddal, mennyi időt töltöttél nyeregben, milyen átlagsebesség jött ki az adott napra és hasonlók.

Kapcsolódó anyag: Hasznos alkalmazások, applikációk motorosoknak

Nem csoda hát, hogy a 2015-ben útjára indított Rever gyorsan népszerű lett: bő egy év alatt 119 ország legnépszerűbb motoros túraútvonalai kerültek fel rá, így a regisztrálók több mint 20 millió (!) kilométer hosszúságú szerpentinből és látványútból válogathatnak.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz