Mentőmotor Alapítvány: Köszönjük az adományokat!

Mentőmotor Alapítvány: Köszönjük az adományokat!

- Kategória: Hírek
0

Több ezren gondoltak a motoros mentőkre, így idén elképesztően sok pénz folyt be az alapítvány számlájára.

Megérkeztek felajánlások, és idén is hatalmas összeg, mindösszesen 10.665.362 Ft gyűlt össze a segítségetekkel! Köszönjük mindenkinek, aki ezen keresztül támogatja a speciális egészségügyi felszerelések, a védőruházatok megvásárlását, mentőmotorosaink képzését, valamint a mentőmotorok működését! – számolt be az alapítvány Facebook-oldalán.

Kétezren segítették a Mentőmotor Alapítványt

A szervezet legnagyobb bevételét a magánszemélyek által felajánlott 1%-ok jelentik, így biztosított a motorosmentés fejlesztése, a mentőmotorjainkon szolgálatot teljesítő szakápolók, orvosok, mentőtisztek kimagasló szakképzése, a speciális mentéstechnikai eszközök bevetése például egy égési sérülés, végtagrögzítés, egy életveszélyt okozó, nagyfokú vérzés, vagy légútbiztosítás esetén.

mentőmotor alapítvány
Munkában a legfürgébb mentők

Ez teszi lehetővé, hogy mentőmotorosaink minél nagyobb biztonságban érhessenek a rosszullétek, balesetek helyszínére, hiszen Nektek köszönhető a mentőmotorok megfelelő fény- és hangjelzéssel felszerelése, fényvisszaverő matricázása, a bukósisakok, motoros védőruházat megvásárlása, no meg a vezetéstechnikai képzések új motorosaink számára. Az idei évben közel kétezer felajánló segítette ilyen módon munkánkat. Köszönjük a bizalmat minden Támogatónknak! Kérjük, hogy 2019-ben is gondoljatok a Magyar Mentőmotor Alapítványra a személyi jövedelemadótok 1%-ának felajánlásakor és segítsétek a sikeres mentésetek! Mentsünk együtt életet! – tették hozzá a leggyorsabb dokik.