Már rendelhető a VilágKalandor – Motoros túrák a nagyvilágban könyv

Már rendelhető a VilágKalandor – Motoros túrák a nagyvilágban könyv

- Kategória: Hírek
0

Ha most megrendeled, még karácsonyig megérkezik a remek könyvtrilógia harmadik része, melyben RhinoTours motorosai adnak hasznos tanácsokat a világjáróknak, illetve mesélnek kalandjaikról.

VilágKalandor – Motoros Túrák a Nagyvilágban címmel került a boltok polcaira a kiadvány, amely a Rhino webáruházában is elérhető, hogy minél könnyebben hozzájuthassanak a tartalmas téli olvasmányra áhítozó motorosok.

Vadnyugat, Dél-Amerika, Marokkó, Izland és Kanári-szigetek – ilyen lenyűgöző helyekre „juthatsz el”, ha fellapozod a könyvsorozat legújabb darabját

Az előző két résszel ellentétben most az öreg kontinensen túli élményeinkről mesélünk. Új, VilágKalandor című könyvünkben olvashatsz a marokkói bazárban zajlott remek üzletekről, szóba kerül a Grand Canyon lélegzetelállító panorámája és nem maradhat ki az a felejthetetlen boldogság sem, amit a Magellán-szoros meghódítása után éreztünk.

A tengerentúli kalandokról is részletesen mesélnek a srácok új könyvükben

Fantasztikus öt év van mögöttünk, és ezalatt három távoli kontinensen is sikerült motoroznunk – mesélte a könyv egyik szerzője, Dobos Zoltán, azaz Zomax. A karácsonyi ajándéknak is eszményi kiadvány megrendelhető a MotorosKönyv.hu oldalon, ahol egyebek mellett a szerzőkről és túráikról is olvashatsz.